PR cikk

2011.08.31. 13:57

Két nap alatt esküvő

Miskolc - A jubileumi kiállításon nagy segítséget kaphatnak az esküvőjüket tervező párok

Miskolc - A jubileumi kiállításon nagy segítséget kaphatnak az esküvőjüket tervező párok

Mind népszerűbbé válik a házasulandók körében az esküvőhöz kapcsolódó cégeket felvonultató kiállítás, hiszen semmi nem versenyezhet azzal, mikor személyesen tud valaki beszélni a partnerekkel, fel vagy ki tudják próbálni a termékeket, ruhákat, netán meg tudják kóstolni a finomságokat.

A következő ilyen rendezvényre sem kell már soká várni, hiszen jövő év januárjában a borsodi megyeszékhelyen rendezik a következő, immár jubileumi Álompár X. Esküvői Kiállítás és Vásárt. A 14-én kezdődő nagyszabású kétnapos rendezvény a régió legnagyobb média hatalma, az Inform Média Kft. és a legtöbb esküvői kiállítást szervező cég, a TK. Trend Produkció szervezésében valósul meg. A rendezvényen a párok olyan segítséget kaphatnak, hogy akár két nap alatt megoldhatják a hosszú-hosszú időt felemésztő esküvőszervezést.

A két multinacionális cég neve alapjában véve is garancia a sikeres lebonyolításra, emellett a szervezők tökéletes helyszínt is választottak, hiszen az ITC székház Miskolc legismertebb kiállítási helyszíne.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában