PR cikk

2011.08.03. 08:35

Szenzációs nyári kedvezmény az egészségért

A nyugati és keleti gyógymódok – mindamellett hogy közös céljuk az ember egészségének helyreállítása- másfajta megközelítési módot és terápiás eszközt használnak.

A nyugati és keleti gyógymódok – mindamellett hogy közös céljuk az ember egészségének helyreállítása- másfajta megközelítési módot és terápiás eszközt használnak. A Bioptron lámpa feltalálójának legújabb találmánya - ami városunkban is már több mint egy éve megtalálható – szinte ötvözi a két szemléletet. Egyrészt korunk kiemelkedő technikai vívmánya, másrészt nem részterületeket, hanem a teljes testet kezeli, ezáltal felerősíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Döntően oki terápia, de a tüneteket is rövid idő alatt mérsékeli, illetve megszünteti.

Beköszöntött a nyár és sokaknak erről nem csak pozitív élmények jutnak eszébe, hanem számos kellemetlenség is, allergia, vírusfertőzés, sérülések vagy narancsbőr.

Pollenallergia ellen

A 25 éves Eszternek gyermekkora óta keserítette meg a szezonális pollenallergia (fű, fa, búzafélék stb.) a legszebb évszakokat. A tünetetek (szénanátha, gyulladt szemek, fájdalmasan duzzadt nyirokmirigyek, levertség, az ezekkel járó szorongás) változó intenzitással közel fél évig tartanak. A tíz kezelésnek még az elején tart… Elmondása szerint –„Már az első alkalom után éreztem, hogy  lényegesen jobb a közérzetem .A második után tapinthatóan csökkent a nyirokcsomók  duzzanata,és a szénanátha is jelentősen mérséklődött. A harmadik után pedig a magas pulzusszámom a normális felé tendált, és lényegesen jobb erőben éreztem magam. A tapasztaltak alapján,- a gyógyszerektől és a szkepticizmusomtól,-a kezelések hatását illetően, érzékeny búcsút készülök venni.”

A strandszezonra

A strandszezon beköszöntével, a bőrön lévő hepehupák, gödrök, nem csak egészségügyi problémák előrejelzői lehetnek, hanem sok hölgy önbizalmát is csökkenthetik. Réka csupán 28 éves, azonban fiatal kora ellenére nála is megjelent a narancsbőr.

Beszámolója alapján, a kombinált kezelések hatására szinte teljesen kisimult a bőre és újra feszessé vált.

Ha nem is vetkőzünk annyira le, egy nyári ruha, egy rövid sort alól gyakran előtűnnek az akne-s területek. Milliók életét keseríti meg ez a nem súlyos, de esztétikailag annál „fájdalmasabb” probléma. Tinédzser kortól kezdve bármikor előjöhet önbizalmunkat a porba tiporja. Nem válogat, hogy nő vagy férfi és más egyéb szempont alapján sem. De rendkívül jó tapasztalataik vannak e témával kapcsolatban is a Sensolite-ba járóknak.

”14 éves koromtól küzdök bőrproblémákkal.A legtöbben pár év alatt átesnek ezen,nekem azonban nem sikerült. Kisebb vagyont hagytam már bőrgyógyászoknál és patikákban,-hiába. Barátnőm tanácsára 10 kezelést vettem igénybe a Sensolite Gyógycentrumban. Az eredmény minden várakozásom felülmúlta,-visszakaptam az önbizalmam és ezzel együtt az életem. Köszönöm!”- Krisztián (24éves).

A gyógyító fény jótékony hatásait bárki kipróbálhatja. Az első kezelés árából - 50% kedvezményt biztosít a Jókai út 4 sz. alatt található Sensolite Gyógycentrum!

Könnyed tapasztalatok, és könnyebb lesz a nyár is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában