PR cikk

2011.10.29. 11:13

Senki többet harmadszor? Újra indul a TOPAUKCIÓ! Minden termék akár fél áron lehet az Öné!

Már csak pár nap, és újra kezdetét veszi Magyarország legizgalmasabb árverése, a Topaukció.

Már csak pár nap, és újra kezdetét veszi Magyarország legizgalmasabb árverése, a Topaukció.

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Hajdú-Bihari Napló, Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (HAON, BOON, SZON) látogatóinak.

2011. november 3-án 9.00 órakor kezdetét veszi a Topaukció, és egészen november 14-ig van lehetőségük licitálni az oldalon lévő termékekre, szolgáltatásokra.

November 14-én 18.00 órától folyamatosan zárul az aukció 23.00 óráig, termékenként és szolgáltatásonként eltérő időpontban.

 

A novemberi start különlegessége, hogy megújult külsővel várja látogatóit az oldal. Jelenleg egy bemutatkozó üzenettel, miszerint x nap van hátra az indulásig.

A kulisszatitkokból annyi már kiderült, hogy külsőleg teljesen eltérő lesz az oldal az eddig megszokottaktól. Könnyű kezelhetőség, felhasználóbarát felület várja az érdeklődőket hamarosan.

A működését tekintve azonban nincs eltérés.

 

Ahogyan eddig, most is:

 

  • fél áron indulnak az ajánlatok
  • lehetőség van titkos licit beállítására (ez alapján, ha valaki rálicitál az általunk kiemelt termékre a rendszer automatikusan tovább licitál a beállított értékhatárig)
  • figyelőlistára tehetjük kedvenc ajánlatainkat
  • az oldalon a különböző termékeket és szolgáltatásokat kulcsszavas kereséssel vagy a napilapban is megjelenő termékszám segítségével tudják megtalálni az igen széleskörű választékból
  •  

    A paletta novemberben is igazán széleskörű:

    a képzésektől, tanfolyamoktól kezdve, a különböző egészség és fitness csomagokon keresztül, a mezőgazdasági terméken át, egészen a nagy értékű jacuzziig terjed a paletta. Megtalálhatóak műszaki termékek, szórakoztató elektronikai termékek, belföldi és külföldi utazási ajánlatok.

    Vegye meg akár fél áron görög nyaralását a Topaukción!

     

    Már csak pár nap, és indul a Topaukció!

    ne feledje: November 3- 14.

     

    Vigye el a legjobb áron még 2011-ben!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában