PR cikk

2012.03.10. 10:16

A visszaszámlálás elindult! Hamarosan indul a Topaukció!

Az álomajánlat csak egy lépésre van Öntől: regisztráljon a <a href="http://www.topaukcio.hu/">www.topaukcio.hu</a> oldalon, az e-mailben küldött link segítségével erősítse meg regisztrációját. Az aukcióban való részvétel egyik feltétele az oldalon történő regisztráció, illetve az 50 % kikiáltási ár megadása.

Az álomajánlat csak egy lépésre van Öntől: regisztráljon a www.topaukcio.hu oldalon, az e-mailben küldött link segítségével erősítse meg regisztrációját. Az aukcióban való részvétel egyik feltétele az oldalon történő regisztráció, illetve az 50 % kikiáltási ár megadása.

Akik már regisztráltak, azok is ellenőrizzék jogosultságukat, nehogy lemaradjanak a Topaukcióról, mely egy nagyszerű verseny és játék egyben. Az eddigi aukciók tapasztalataiból tudjuk: sokszor mindössze pár száz forinton múlik, ki nyeri meg az áhított wellness hétvégét, vagy éppen egy görkorcsolyát. Természetesen, aki lemarad róla, annak bosszantó, míg másoknak élvezetes és nyereséges, de ez az, amiért érdemes március 14-e és 26-a között a számítógép elé ülni.

 

Az árverés során a  www.topaukcio.hu  oldalon úgy tehet árajánlatot, hogy regisztrált felhasználóként bejelentkezik. Bejelentkezés után ajánlatot tehet a választott termékre vagy szolgáltatásra (megadhat egy titkos licitmaximumot), és ez az ajánlat visszavonhatatlan, illetve csak felfelé módosítható. Amennyiben más magasabb összeget kínál az adott termékre vagy szolgáltatásra, Önt e-mailben értesítjük erről, és lehetősége van emelni titkos licitmaximumát. Ha továbbra is részt kíván venni az árverésen, abban az esetben újra megadhat egy legmagasabb árat. Ez az árverseny egyben izgalmas és szórakoztató is, de ne feledje, több hasonló termék, szolgáltatás is lehet a kínálatban, ezért nézze végig figyelmesen az egyes kategóriákat, szemezgessen az ajánlatok között.

 

A több egyforma termékek megjelenését Önnek külön is jelöljük, azaz minden termék mellett talál egy figyelmeztetést, amennyiben több ugyanilyen termékekre is megteheti ajánlatát. Az eladó további termékeire kattintva pedig részletesen megismerkedhet az eladó egyéb ajánlataival.

 

Ne feledje, kiváló lehetőség a Topaukció: olcsón juthat minőségi termékekhez, és még egy izgalmas versenyben is részt vehet.

A játékhoz jó szórakozást és sok szerencsét kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában