PR cikk

2012.03.24. 09:43

Nem zsákbamacskát vásárol a licitáló a Topaukción

Magyarország legizgalmasabb online árverése, a Topaukció március 14-én, 9.00 órakor vette kezdetét

Magyarország legizgalmasabb online árverése, a Topaukció március 14-én, 9.00 órakor vette kezdetét

A Topaukció egy rendkívüli lehetőség, melynek keretein belül akár 50%-kal olcsóbban szerezheti meg álmai termékeit és a legkülönfélébb szolgáltatásokat!

Horváth Zsolt budapesti licitálónkat kérdeztük a Topaukcióról.

 Miért döntött úgy, hogy részt vesz a Topaukción? Milyennek találja a Topaukciót, a megújult honlapot?

  Horváth Zsolt: Hobbim a licitálás, mert így olcsóbban hozzájuthatok a számomra fontos dolgokhoz. Másrészt az is érdekes, hogy a végén ki mennyire képes sikeres lenni. Nagyon tetszik a honlap, jók a kategórizálások, így minden könnyen és gyorsan megtalálható.

 

Követni fogja az aukció alakulását?

 Horváth Zsolt: Kifejezetten kedvelem a topaukciós oldalt, szinte minden nap látogatom az aukció alatt Izgalommal várom minden nap a fejleményeket, hogyan alakul a licitálás.

Licitál-e valamilyen termékre?

 Horváth Zsolt: Természetesen igen, és a topaukciós oldal könnyen áttekinthető. Az eligazodás az ajánlatok között is egyszerű, így napi pár percet kell csak rászánni. Én is egyelőre csak a figyelő listára teszem a kiválasztott terméket és kivárok a végéig!

Milyen termékek, kategóriák érdeklik?

 Horváth Zsolt: Mivel informatikus mérnök vagyok, így érhető, ha a kedvencem az Információ, de 38 évesen az utazások és a különböző kisebb-nagyobb lakásfelszerelések is érdekelnek.

 

 A jelenlegi kínálatból érdekli-e valami?

  Horváth Zsolt: Van amire licitálok, két utazásra is, és elég jól állok. Egy informatikai eszköz, egy monitor is érdekel, valamint egy kád.

Március 26-án 18.00 órától zárjuk le az árverést (bővebben az adott termék mellett tájékozódhat A termékekről, szolgáltatásokról információt kaphat az eladó elérhetőségein. Tehát: licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal. Jó szórakozást, sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában