PR cikk

2012.03.27. 08:27

Nyitási akció a Tapétacentrumban

Üzletünket 2012.március elején azzal a céllal nyitottuk,hogy a megyében egyedülálló választékával minél szélesebb vevőkört szolgálhasson ki. Igyekeztünk olyan tapéta kínálatot összeállítani, mely kínálat a térségben máshol nem található.

Üzletünket 2012.március elején azzal a céllal nyitottuk,hogy a megyében egyedülálló választékával minél szélesebb vevőkört szolgálhasson ki. Igyekeztünk olyan tapéta kínálatot összeállítani, mely kínálat a térségben máshol nem található.

A három legnagyobb német tapéta gyártó cég termékeit forgalmazzuk, melyek a Marburg, Rasch,és As Creation, valamint a holland BN tapéták találhatóak a kínálatunkban.

A Marburg-on belül megtaláljuk a neves tervező,Ulf Moritz és Luigi Colani exkluzív tapétáit/pl., Scala, Pearl, Compedium ezen kívül rendelhet ő az Erestel,Classic,Villanova,csak hogy néhányat említsünk.

A másik német tapétacég a Rasch, amin belül megtaláljuk Barbara Becker különleges alkotásait ,a Wallton dombornyomásos festhető tapétáit,a Villa Coppenrath gyerektapétáit. A harmadik német gyártó az As Creation,amelyen belül egyaránt vannak klasszikus(Inspiration,Cabaret)és fiatalos(Springtime,Gemini,Happy Hour)termékek is.

A holland BN cég által forgalmazott termékek pl. a különleges állatmintákat formázó Natural Instict,ezen kívül a Moods, Brocante, Motion. Tapétáink nagy része Vlies tipusú, ami azt jelenti, hogy elég csak a falat bekenni ragasztóval,aztán ha egyszer ráuntunk a tapétánkra,maradéktalanul eltávolítható. Ezen kívül találhatók különböző szélességű bordűrök, és szegőlécek is üzletünkben. Hamarosan falmatricákkal, poszterekkel is bővülni fog választékunk.

A fenti több, mint 5000 féle tapéta egy része most nyitási akcióként azonnal raktárkészletünkből 50%-os áron elvihető! A többi tapéta katalógusból történő megrendelés esetén 5-15 munkanapon belül megérkezik.

Hölgyeim, uraim,ne késlekedjenek, hisz itt a tavasz,ilyenkor nemcsak Önök,hanem a lakásuk is áhítozik a megújulásra aminek leglátványosabb módja a TAPÉTÁZÁS!

Mindenkit várunk szeretettel  Nyíregyházán, a  Szegfű u.54 alatti Tapéta Centrumban!

Tel.:  +36 (30) 935 8542

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában