PR cikk

2012.05.06. 09:47

Az akaraterő szerepe sorsunk alakításában

Debrecen - Motivációs előadást tart május 10-én, csütörtökön 19 órától a Lovardában Rakonczay Gábor, aki többször is átevezte már az Atlanti-óceánt.

Debrecen - Motivációs előadást tart május 10-én, csütörtökön 19 órától a Lovardában Rakonczay Gábor, aki többször is átevezte már az Atlanti-óceánt.Sokan vannak, akik nem szenvedéllyel élik a mindennapjaikat, nem érzik valóban sajátjuknak, amivel foglalkoznak. Ennek fő oka, ha az ember nem 100%-ban a saját útját járja - vallja Rakonczay Gábor és felesége, Viktória, akik évek óta abban segítenek előadásaikon a közönség tagjainak, hogy megtalálják azt, ami számukra jelenti az igazi hivatást, kihívást, rátaláljanak a saját sorsukra és elsajátítsák azt a rálátást, hogyan tudják az életüket valóban a saját útjukra fordítani és abban maximálisan kiteljesedni. Ehhez nem könyvekből tanult bölcsességeket, más előadók történeteit, hanem saját élettapasztalatukat használják fel: néhány évvel ezelőtt ketten világrekord idő alatt átevezték az Atlanti-óceánt, az elmúlt hónapokban a média pedig attól volt hangos, hogy Rakonczay Gábor egyedül szelte át az óceánt, ráadásul ezúttal is rekord idejű, hatvanegy nap megfeszített és kalandokkal teli út van mögötte.

Az akaraterő szerepe egyéni sorsunk megvalósításában című előadásában csütörtökön este természetesen utazásairól is mesél majd Rakonczay Gábor, óriási hangsúlyt fektetve közben a személyes képességek és lehetőségek maximális kiaknázására, ami mindenki életében elérhető.

További Információk:

Jegyek elővételben a Napló-székházban, a Tourinformban és a Lovardában válthatók, az előadás napján pedig a helyszínen is lesz lehetőség megváltani a belépőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában