Szponzorált tartalom

2020.12.07. 20:11

Mondj igent saját menyasszonyi ruhádra, és mondj igent az 50%-os árra

A pandémiás helyzet miatt nagyon nehéz most előre tervezni, bizonytalan az esküvők sorsa is már tavasz óta. Így a házasulandók komoly kihívások előtt állnak. Éppen ezért nem árt, legalább a ruha terén biztosra menni, hiszen minden ara a számára legtökéletesebb kreációban szeretne az oltár elé állni.

Forrás: lorettaszalon.hu

 

Fotó: lorettaszalon.hu

A Loretta Menyasszonyi Ruhaszalonban (Nyíregyháza, Dózsa György utca 49.) most decemberben meg is vásárolhatod az álomruhát, ráadásul 50%-os kedvezménnyel, egy kölcsönzés áráért. Így bármikor felveheted, ha későbbre halasztottátok a lagzit nem kell újra kölcsönözni, a kreatív fotózás időpontját is variálhatod, az esküvő és a lakodalom alatt felszabadultan bulizhatsz, hiszen nem kell folyamatosan azon aggódni, hogy koszos lesz, rácseppen valami, vagy éppen tánc közben leszakad az alja. A100 négyzetméteres exkluzív és modern szalonban kényelmesen és nyugodt körülmények között tudsz válogatni, próbálni a megye legnagyobb választékából. Tedd feledhetetlenné a karácsonyt, legyen az álomruhád a fa alatt.

Fantasztikus választék

Fotó: lorettaszalon.hu

A Loretta Menyasszonyi Ruhaszalonban minden alkatra megvan a megfelelő szabásvonal, és olyat választhatsz, ami kiemeli amit ki kell, és eltakarja, amit el kell, az ízlésednek megfelelően a 32-es mérettől az 54-esig. Olaszországból, Hollandiából, Franciaországból, Amerikából importálják a csodaszép ruhákat, mindig a legutolsó divatnak megfelelően. Az eddigi minőségi márkák kollekciói, Demetrios, Cosmobella, Nicole, Colet, Jolies, Aurora, Libelle, HerveParis mellett a világklasszis Randy Fenoli 2021-es modelljei is elérhetőek, ráadásul a Tiszántúlon csak a Loretta Szalonban (www.lorettaszalon.hu), mindez megfizethető áron. Több mint százféle ruha közül biztos, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt, de a márkák teljes kollekciójából rendelni is lehet.

Legyen a sajátod

Fotó: lorettaszalon.hu

Most pedig attól sem kell tartanod, hogy egy esetlegesen elhalasztott esküvő miatt nem lesz mit viselned! Menj el ruhapróbára, válogass a féláras ruhaköltemények közül, és vidd haza a sajátodat, azt, amelyik királynői megjelenést fog kölcsönözni neked az esküvődön. Menj biztosra, legyen saját gyönyörű ruhád, 50%-os kedvezménnyel!

4400 Nyíregyháza,

Dózsa György utca 49.

Telefonszám:+36/20 3444-680

http://picdeer.com/lorettaszalon

Fotó: lorettaszalon.hu

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában