Szponzorált tartalom

2021.06.07. 09:49

Kulináris élvezetek a Hotel OTP Birkenhof****-ban

Utazásaink során – történjen az akár belföldön vagy külföldön – az egyik legfontosabb benyomást legtöbbünkre az ott elfogyasztott ételek minősége, változatossága és az általuk nyújtott élmény jelenti.

Forrás: otp-birkenhof.at

Fotó: Gert Perauer

Az idevágó szakirodalom ezt ízemléknek hívja, melynek felidézésével ezernyi egyéb élmény kerülhet újra felszínre, melyek közvetve, vagy közvetlenül nemcsak magukkal az ízekkel (azaz az elfogyasztott ételekkel), hanem az egész utazással kapcsolatos.

Az emlékezés tehát élmények és következtetések sorozata, így egy magára valamit is adó szálláshelynek elemi érdeke, hogy vendégei nemcsak a szálloda szolgáltatásainak, hanem az általa nyújtott étkezéseknek is a felejthetetlen élményével távozzanak.

Ínyenc fogások

Kisgyermekes családoknál a nyaralás tervezésekor örök dilemma, hogy az étkezést is nyújtó szállodai vagy az önellátó apartmanos megoldást válasszák-e, főleg akkor, ha a családból valaki csak a jól bevált otthoni ízeket szereti, netán speciális étrendet követ.

Szerencsére ma már nem kell attól tartani, hogy egy szakértői gárdával is rendelkező hotel ne lenne képes minden étkezési igényt kielégíteni, ezzel is szolgálva vendégei önfeledt kikapcsolódását.

Egy szállodában alapvetően a reggeli és a vacsora a legfontosabb étkezés. Mivel a vendégek ízlése sokféle, ezért a helyi chef célja mindig az, hogy lehetőleg mindenki találjon a kínált fogások között a fogára valót. A Hotel OTP Birkenhof****-ban a hagyományos magyaros ízvilágot helyi, karintiai specialitásokkal és a sokak által kedvelt nemzetközi fogásokkal teszik felejthetetlenül színessé.

Gasztronómiai örömök forrása

A Karintiai Minőségi Pecsét védjegyének büszke tulajdonosaként a Hotel OTP Birkenhof****-ban kínált pazar reggeli mára szinte a szálloda védjegyévé vált, erről árulkodik számtalan, az interneten is fellelhető értékelés, mely a vendégektől érkezett. Szinte valamennyien kiemelik a változatosságot, a szemet gyönyörködtető kínálatot és a konyha dolgozóinak pozitív hozzáállását, akik minden esetben igyekeznek maradéktalanul igazodni a vendégek igényeihez.

A fiatalabb kis vendégekre valamennyi étkezésnél külön is figyelnek; a nekik készült étlapról már maguk is kiválaszthatják kedvenceiket mely színes, vidám étkészletben kerül szervírozásra.

A házi készítésű pékáru, a helyi termelőktől érkező lekvárok és szörpök mind-mind garantálják, hogy a Hotel OTP Birkenhof****-ban minden nap csodásan fog kezdődni.

Örök emlékek

Az első osztályú alapanyagokból készült fogások rendkívül nagy választékával várják vendégeiket a hotel dolgozói. A látványkonyhának hála arra is lehetőség van, hogy az ízletes fogások elkészítésének apró kis trükkjeivel is megismerkedhessünk.

Délutánonként kávét és süteményt kínálnak, csütörtökönként pedig lehetőség van kellemes zongorakíséret mellett elkölteni egy gyertyafényes vacsorát, akár az Alpok csodálatos csillagos égboltja alatt a teraszon.

A helyi specialitások megismeréséhez látogassa meg a közeli Hütték valamelyikét, és kóstolja meg a felejthetetlenül finom Reindlinget (mazsolás, fahéjas kuglóf) a Kasnudelt (töltött tészta), vagy próbálja ki a frissen fogott helyi pisztrángból készült ételeket.

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában