PR CIKK

2023.08.02. 10:44

A Ke-Víz 21 Építőipari zRt. Magasépítési üzletága keres új munkatársakat az alábbi munkakörökbe

Forrás: illusztráció / shutterstock

1.) projektvezető munkakörbe.

Várjuk a tapasztalt, gyakorlattal rendelkező szakemberek jelentkezését.

Az ideális jelölt felsőfokú végzettséggel (építészmérnöki diplomával) rendelkező, agilis, jó kommunikációs képességű szakember.

Az új munkatárs feladata a társaság munkájában való aktív részvétel, egy komplex magasépítési beruházás megvalósításának levezénylése, irányítása.

2.) építésvezető munkakörbe.

Várjuk a tapasztalt, gyakorlattal rendelkező szakemberek jelentkezését.

Az ideális jelölt min. középfokú szakirányú végzettséggel (magasépítő technikus), vagy építészmérnöki diplomával rendelkező, agilis, jó kommunikációs képességű szakember.

Az új munkatárs feladata a társaság munkájában való aktív részvétel, egy komplex beruházás megvalósításában, történő közreműködés, a helyszíni munkálatok irányítása, koordinálása.

A felelősségteljes feladatokhoz mérten versenyképes jövedelmet, és egyéb anyagi ösztönzőket biztosítunk.

Jelentkezni lehet levélben, fényképes önéletrajzzal, a bérigény megjelölésé­vel, a szakmai végzettséget igazoló dokumentumok fénymásolatával. Társaságunknál életben lévő adatkezelés, felvételi folyamathoz tartozó információk elérhetők a www.keviz.hu/adatvedelem címen (Adatkezelési tájékoztató és hozzájáruló nyilatkozat). A pályázathoz kérjük csatolni a fenti címen elérhető ADATKEZELÉSHEZ TÖRTÉNŐ HOZZÁJÁRULÁS elnevezésű kitöltött dokumentumot!

A pályázatokat a Társaság címére kérjük eljuttatni:

Ke-Víz 21 Építőipari zRt.  (4400 Nyíregyháza, Vécsey u. 21.)

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 20.

(PR CIKK)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában