PR CIKK

2023.08.16. 11:07

Fizikai, segéd és betanított munkalehetőségek a zalaegerszegi állásportálon

A betanított munkák egyik legkedvezőbb jellegzetessége, hogy gyors elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak, könnyen megugorható feltételek mellett. Ilyen típusú pozíciók természetesen Zalaegerszegen is elérhetőek szoktak lenni, a ZalaegerszegAllas.hu kínálatának például visszatérő szereplői a betanított munkákra vonatkozó hirdetések.

Szon.hu

Forrás: ZalaegerszegAllas.hu

Itt találhat zalaegerszegi fizikai, betanított munkát. A következőkben bemutatunk néhányat a gyakran előforduló lehetőségekből.

Raktári dolgozó

Raktáros munkalehetőség már több alkalommal is elérhető volt a ZalaegerszegAllas.hu kínálatában. A pozícióval járó feladatkört általában olyan tevékenységek jelentették, mint például a rakodás, az áruk szállításhoz történő előkészítése, az anyagmozgatás, a raktári rend fenntartása, továbbá a leltározásban való szerepvállalás.

Az elvárások gyakran igencsak változatosan alakultak, hisz egyes munkáltatók középfokú végzettséget és targoncás jogosítványt is előírtak, míg mások csupán betanított munkaként tekintettek a pozícióra. Viszont a megbízhatóság, a pontosság, a jó fizikai állapot, valamint a jellemzően többműszakos munkavégzésből adódóan a rugalmasság valamennyi esetben alapvető követelmény volt.

Csomagoló

Csomagolói álláslehetőségek szintén többször elérhetőek voltak már a zalaegerszegi állásportál kínálatában. Előfordult például, hogy nyomdaipari céghez kerestek ebbe a pozícióba munkavállalókat, de olyan is, hogy száraztészta gyártásával foglalkozó vállalat volt a hirdető. A feladatokat valamennyi esetben olyan tevékenységek jelentették, mint például a gépkezelés, a termékek csomagolása és fóliázása, valamint a címkézés.

Az esélyes pályázáshoz semmilyen speciális iskolai végzettségre vagy szakmai tapasztalatra nem volt szükség. Csupán a megbízhatóság, a precizitás, a jó kézügyesség és állóképesség, továbbá nem utolsósorban a többműszakos munkarend vállalása volt a feltétel.

Segédmunkás

A betanított munkák között természetesen különböző építőipari segédmunkás álláslehetőségek is szoktak megjelenni. A feladatok ezen munkalehetőségek kapcsán általában olyan tevékenységekből állnak, mint például a szakmunkások (pl. kőművesek, villanyszerelők stb.) aktív támogatása, a pakolás, a munkaterület takarítása, továbbá egyéb, a vezetői utasításoktól függő teendők. Az esélyes pályázáshoz pedig csupán jó állóképességre, önállóságra, precizitásra, illetve pontosságra van szükség. A B kategóriás jogosítvány megléte általában külön előnyt jelent.

Karbantartó

Végezetül a karbantartói pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelyek megjelenése szintén nem példa nélküli a ZalaegerszegAllas.hu kínálatában. Az elhelyezkedési lehetőségek ezen állások esetében változatosan alakulhatnak, hisz karbantartók elektronikai területeken, gyárakban, építkezéseken és még megannyi helyen dolgozhatnak. Feladatuk általában a gépek és berendezések zavartalan működésének biztosítása, az állapotfelmérések elvégzése, illetve a karbantartási folyamatok végrehajtása.

A pozíció betöltéséhez általában villanyszerelői, gépész vagy ehhez hasonló végzettségre van szükség, de olykor akár ezek hiányában is eséllyel lehet pályázni. A műszaki érzék, a precizitás és kiváló problémamegoldó képesség ugyanakkor valamennyi esetben alapvető elvárás.

(PR CIKK)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában