Tiszadada

2021.11.05. 19:00

Tiszadadán már több utcát sikerült felújítani

JG

Ebben az évben is folytatták az útfelújítási programot Tiszadadán – tudtuk meg Mizser Zsolttól, a település polgármesterétől.

Apránként haladnak

– A faluban minden út aszfaltozott – mondja Mizser Zsolt –, ezt még a rendszerváltás idején sikerült elérni. A baj azonban az, hogy azóta a rendszeres használat miatt ezek az utak elkezdtek kopni, helyenként kátyúsodni. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha egyszerre az összes utcát újraburkolnánk, de arra soha nem lesz lehetőségünk, mert ennyi pénzt még pályázati úton sem tudnánk előteremteni. Ezért a lassan járj, tovább érsz mondás igazságát követve úgy gondoljuk az önkormányzatnál, hogy minden évben megnézzük, hol írnak ki olyan pályázatokat, amelybe az útfelújítások is beleférnek, és akkor szép apránként évente két-három utca szilárd burkolatát újjávarázsoljuk. Idén is a három legrosszabb állapotú utat sikerült megújítanunk. A Dózsa György, a Sport és a Mártírok útján nemrégiben fejeződtek be a munkák, amelyre pályázati keretből összesen húszmillió forintot tudtunk fordítani, ezzel is jelentősen javítva a tiszadadai polgárok komfortérzetén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!