Sajószentpéter hírei

2010.09.19. 14:46

Utolsó előkészületek a KÉSZ sajószentpéteri csoportjának alakulása előtt

<p>Reménység szerint utolsó, előkészítő találkozásra várjuk azon sajószentpéteri és környékbeni keresztény/keresztyén testvéreinket, akik részt kívánnak venni a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) helyi csoportjának alakításában.</p>

Amint arról korábban a boon.hu is hírt adott, hónapok óta folyik a KÉSZ Sajószentpéteri Helyi Csoportjának megalakítását célzó előkészületi munka, mely lassacskán a végéhez közeledik.

A soron következő találkozó helyszíne: Római katolikus plébánia alagsori hittan terme, (Sajószentpéter, Kossuth út.)

Ideje: 2010. szeptember 21. (kedd) 18.00 óra

Azon testvéreink, akik alapító tagként szeretnének a KÉSZ-be lépni, kérjük, ezen alkalomig juttasák el kitöltött belépési nyilatkozatukat a plébániára Takács Alajos plébános úrhoz. (A belépési nyilkatkozat innen tölthető le: http://www.keesz.hu/files/belepesinyilatkozat_09_05_19.pdf) De természetesen helyben is lehetőség lesz ilyen nyilatkozat kitöltésére.

Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Olvasóinkat, hogy a sikeresebb hírszolgáltatás érdekében a szervezők létrehoztak egy központi e-mail címet: [email protected] Bármilyen kérdése van, kérjük, írja meg e címre és mi igyekszünk megválaszolni azt.

A 21-ei találkozáskor terveink szerint pontosítjuk majd az alakuló ülés részleteit, amelyről természetesen Olvasóinkat is tájékoztatni fogjuk. (Az alakuló ülés tervezett időpontja: 2010. szeptember 30. helyszíne: Református Nagytemplom, Sajószentpéter, Kálvin tér.) Ugyancsak sor kerül a KÉSZ csoport első elnökének jelölt Gáldi Zoltán bemutatkozására és az alakuló gyűlésen felhangzó énekek gyakorlására. Szeretnénk elgondolkozni az új csoport első ténykedéséről, tervezett programjairól. Így ezzel kapcsolatban is várjuk valamennyi érdeklődő segítségét, ötleteit - személyesen is, írásban, e-mailen is.

A KÉSZ-ről, annak ökumenikus, keresztény, értékteremtő munkájáról bővebben olvashatunk az alábbi honlapokon: www.keesz.hu www.miskolcikesz.hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Szervezők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!