Sényő – Fárasztó napokat zártak le a ponttal

A kék mezes sényőiek eredményes héten vannak túl
A kék mezes sényőiek eredményes héten vannak túl - © Fotó: Mán László
Sényő – A Sényő-Carnifex teljesítette Tiszaújvárosban a minimálisan elvártat.

Az NB III. újonca vasárnap egy igencsak erőltetett menet végére tett pontot. A Fiumei Viktor és Imrő László irányította együttes október 28-án a bajnokságban játszott meccset, 31-én a Magyar Kupa keretein belül végletekig kiélezett meccsen diadalmaskodott 2–1-re, múlt vasárnap pedig ismét bajnokin szerepelt és ért el 1–1-es döntetlent Tiszaújvárosban.

– Két, egymásból jól felkészült együttes találkozott és játszott egy végig nyílt mérkőzést – értékelte a meccset Fiumei Viktor. – Helyenként nagy iramot diktáltak a csapatok, minek hatására, valamint a szerdai kupameccsek (a Tiszaújváros Balatonlellén győzött 2–0-ra – a szerk.) miatt a végére mindkét csapat elfogyott. Minimális célunk a pontszerzés volt, ami sikerült is, úgy gondolom, a játék képe alapján rászolgáltunk a döntetlenre.

Jön az igazi megyei derbi

Noha a Sényő október 14-én nyert legutóbb bajnokit, azóta egy vereség mellett kétszer is idegenben szerzett pontot, jelenlegi negyedik helyével pedig még így is túlszárnyalja az előzetesen elvártakat.

A tiszaújvárosi meccs már-már megyei találkozónak beillő volt, hiszen a két klub között rengeteg kapcsolódási pontot találni. Az igazi megyei derbi azonban csak most következik, az NB III. következő fordulójában, vasárnap a Sényő a Nyírbátorral csap össze.

MKSporthírek


hirdetés