Fotók: Épül a négycsillagos hotel Sóstógyógyfürdőn

Fotók: Épül a négycsillagos hotel Sóstógyógyfürdőn
© Fotó: Janics Attila
Nyíregyháza – A legutóbbi városi közgyűlésén a Modern Városok Program keretében építendő négycsillagos sóstógyógyfürdői hotelről is szó volt a zárt ülésen. A projekt üzemeltetőjének kiválasztása apropóján szállodaszakértő tájékoztatóját hallgathatták meg a képviselők.


A 4 milliárd forint értékű beruházás előreláthatólag a következő turisztikai szezonra készül el. A fejlesztés költségének nagyobb részét, mintegy 3,1 milliárd forintot a kormány biztosítja, a fennmaradó összeget a város önerőből, az OTP Bank segítségével fedezi.

A 9 ezer négyzetméter alapterületű, 122 szobás, étteremmel, konferenciateremmel, látványbárral, mini wellness­egységgel, fitneszteremmel rendelkező szálláshelyen 2018 nyarán már vendégeket fogadhatnak. A hotelben 195 férőhelyes, teraszos étterem, 200 fő befogadóképességű, szekcionálható konferenciaterem, gyermekélménysziget, business-sarok, ajándékbolt is lesz. A szállodához kerékpártároló, 90 férőhelyes mélygarázs és 63 felszíni parkoló tartozik, a közeli élményfürdőkhöz zárt, fedett, fűthető híddal kapcsolódik majd.

KMSóstó.
SZON.HU


hirdetés