Sport

2008.08.31. 16:13

Nagyon magabiztos Spitzmüller

<p>Ózd - A vasárnap egyelőre teljes mértékben Spitzmüller Csabáról és Kazár Miklósról szól a III.Hell Energy Drink Ózd Rallyn.</p>

A Hell Racing Team párosa az utolsó kör előtt majd félperces előnnyel vezet a második helyen álló Turán, Benics egységgel szemben. Azt természetesen nem lehet kijelenteni, hogy a Peugeot 307 WRC-t kormányzó Frici megelégedne a második pozícióval, de a hátralévő három szakaszon egész biztos, hogy nem fognak felesleges rizikót vállalni.

Már csak azért sem, mert a pirosak egyelőre ellenállhatatlanok voltak. A két utóbbi gyorsasági szakaszt (Királd-Ózd/2 és Ózd-Sáta/2) ugyan Turánék tizedekkel megnyerték, de igazából ezzel túl sokat nem tudtak faragni, elképzelhető, hogy Spiciék elkezdtek „spórolni” az autóval. Herczig ugyancsak magabiztosan őrzi a harmadik helyet, Turi negyedik pozícióját szintén nem veszélyezteti semmi. Nagy harc Asi és ifj. Érdi között lehetséges a hajrában, az abszolút értékelés ötödik pozíciójáért.

Az N csoportban fölényesen vezet Asi, a második helyre azonban még Balázs Öcsi, Ostváth és Matics is odaérhet. A szlovák ifj. Béres József a kategória második pozíciójában áll, ám az ő szereplése természetesen nem számít bele a magyar bajnoki értékelésbe.

Az A csoportban Hideg Krisztián és Szíjj Zsolt csatázik egymással a győzelemért, S1600-ban pedig már csak Kakusziék vannak versenyben, tehát csak arra kell figyelniük, hogy behozzák a célba az autójukat.


Forrás:www.ozdrally.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!