Sport

2011.04.18. 20:11

A húrok közé csapnak az olimpiai bajnokok

<p>Két hét múlva megkezdődik a Magyar Kajak-Kenu Szövetség világbajnoki kampánya. A szervezők az idén is rendhagyó módon kívánják felhívni a figyelmet az augusztus 17-e és 21-e közötti szegedi MOL kajak-kenu világbajnokságra.</p>

Az idei kampány a "kajak-kenu, rock nroll" jegyében zajlik majd, három olimpiai bajnok is a húrok közé csap, Kovács Katalin, Kammerer Zoltán és Vajda Attila mutatja meg, micsoda élmény a Maty-éren, a sportág Wembley-jében lapátot ragadni.

A szervezőbizottság az elmúlt évekhez hasonlóan köztéri óriásplakátokon, citylightokon, valamint reklámklipekkel és mozi előzetessel kívánja felkelteni az érdeklődést a sportág és a világbajnokság iránt. Az ütős megjelenésnek, a hangsúlyos zenéknek köszönhetően erre a kampányra azok is felkapják majd a fejüket, akik semmilyen kapcsolatban nem álltak eddig a sportággal.

A kampány három lépcsős lesz, az olimpiai bajnok rockzenészeket megjelenítő plakátok májusban kerülnek az utcákra, a MOL kajak-kenu világbajnokság jegyértékesítése május 15-én kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!