Sport

2011.08.22. 06:31

Újpest-DVTK - Fő hangsúly a jó védekezésen

Újpest, Diósgyőr - "Az újpesti csapatnál a kapu előtti rutin hiányzott" - nyilatkozta Zoran Szpisljak.

Újpest, Diósgyőr - "Az újpesti csapatnál a kapu előtti rutin hiányzott" - nyilatkozta Zoran Szpisljak.A hazai csapat vezetőedzője, Zoran Szpisljak nem volt boldog, amikor véget ért a meccs, úgy vélte, hogy győzelmi lehetőséget szalasztottak el.

- Csalódott vagyok, mert voltak helyzeteink az első félidőben, és a másodikban is, a DVTK tulajdonképpen csak az utolsó 10 percben alakított ki góllal kecsegtető lehetőségeket – mondta az Újpest FC mestere. - Különösen a második játékrészben voltak olyan lehetőségeink, amelyek közül, ha csak egyet értékesítünk, nem ilyen eredmény születik, és valószínűleg nem egy pontot könyvelhetnénk el.

A lehető legkevesebb hibát...

Arra a felvetésre, hogy meglehetősen nagy volt a távolság a középpályás soruk és az egy szem csatáruk között, a hazaiak trénere, így válaszolt:

- A jó védekezésre helyzetük a fő hangsúlyt, az volt a legfontosabb, hogy ebben a sorban a lehető legkevesebb hibát kövessük el, illetve ha megszerezzük a labdát, akkor igyekezzünk nyomás alatt tartani az ellenfelet, megbontani őket gyors mozgással. Nem mondom, hogy minden tökéletesen sikerült, de benne volt a meccsben, hogy az akaratunkat érvényre juttassuk.

Arra a megjegyzésre, hogy talán a rutin hiányzik, hiszen nagy helyzeteket hibáztak el fiatal játékosaik, az újpesti edző így felelt:

- A végjátékban valóban pontosabbnak kellett volna lennünk, azon kell dolgoznunk, hogy ezeket a jövőben meg tudjuk csinálni, ha ezen tudunk javítani, akkor sokkal eredményesebbek leszünk.


Hiába akartak együtt ünnepelni a DVTK játékosok a szurkolókkal, ennek keresztbe tettek.


"Az első félidőben mutatott játékért egyik csapat sem érdemelt volna pontot..." - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpesten elért döntetlen után.


A labdarúgó NB I 6. fordulójában, vasárnap az Újpest FC vendége volt a Diósgyőri VTK.


Miskolc, Újpest - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Újpest vendégeként lépett pályára Budapesten vasárnap. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on 16 órától!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!