Sport

2011.09.21. 19:37

Labdarúgó Magyar Kupa - Három megyei továbbjutó

A labdarúgó Magyar Kupában, a 32 közé jutásért öt borsodi csapat lépett pályára, közülük hárman jutottak tovább.

A labdarúgó Magyar Kupában, a 32 közé jutásért öt borsodi csapat lépett pályára, közülük hárman jutottak tovább.

Kazincbarcikai SC – Debreceni VSC-TEVA 1-5 (0-3)

Kazincbarcika, 700 néző. V.: Takács J. (L. Tóth, Szilágyi).

Kazincbarcikai SC: Tarr – Nyitrai, Nyisalovits, Toplenszki, Horváth Sz. (Poszuk) – Mbei (Kovács B.), Fehér, Konate, Tátrai – Badalik (Komlóssy), Kovács P. Vezetőedző: Szabó János.

Debreceni VSC-TEVA: Verpecz – Bernáth, Simac (Szilágyi), Fodor M., Illés – Nikolov, Ramos, Alisic, Yannick (Máté) – Kulcsár, Nikolic (Zahovaiko). Vezetőedző: Kondás Elemér.

G.: Nikolic (0-1) az 5., Nikolic (0-2) a 10., Kulcsár (0-3) a 45., Kulcsár (0-4) az 53., Kovács B. (1-4) a 61., Kulcsár (1-5) a 83. percben.

Jók: Kovács P., Konate, Kovács B., ill. Kulcsár, Nikolic, Ramos, Bernáth.

Szabó János: – Valamennyivel egységesebbek és szervezettebbek voltunk, mint a legutóbbi bajnoki mérkőzésünkön. Ezt a formát kell átmentenünk a hétvégére. Gratulálok a Debrecennek a továbbjutáshoz.

Kondás Elemér: – A továbbjutás volt a célunk, a győzelmet magabiztos játékkal meg is szereztük a lelkes és hajtós Kazincbarcika ellen.

Továbbjutott: a Debreceni VSC-TEVA.


Mezőkövesd-Zsóry SE – Nyíregyháza SFC 4-1 (2-0)

Mezőkövesd, 450 néző. V.: Berger (Forgács, Szvetnyik).

Mezőkövesd-Zsóry SE: Szántai – Ur, Kaszás, Elek, Sivák – Bagi, Zováth, Irhás (Lakatos), Lipusz (Török) – Bogdány, Hamar (Palásthy). Vezetőedző: Huszák Géza.

Nyíregyháza SFC: Gendur (Sánta) – Miskolczi, Mészáros, Vukadinovic, Davidov – Haburcsák, Farkas, Orosz, Kovács Á. (Erdélyi) – Salami (Borsi), Reznek. Vezetőedző: Gálhidi György.

G.: Bogdány (1-0) a 12., Bogdány (2-0) a 22., Reznek (2-1) a 64., Palásthy (11-esből, 3-1) a 86., Palásthy (11-esből, 4-1) a 91. percben.

Jók: Sivák, Elek, Bagi, Zováth, Bogdány, ill. Sánta, Reznek.

Huszák Géza: – Úgy gondolom az összkép alapján teljesen megérdemelten jutottunk tovább.

Gálhidi György: – Az első félidőben jobban játszott a Mezőkövesd, a másodikban pedig mi, sajnálom, hogy a játékvezető két jogtalan büntetővel elrontotta a végét.

Továbbjutott: a Mezőkövesd-Zsóry SE.


Putnok VSE – Debreceni VSC tartalék 3-0 (2-0)

Putnok, 250 néző. V.: Varga (Ducsai, Szigervári).

Putnok VSE: Roza – Sebők, Nagy Cs., Kovács R., Zimányi A. – Zimányi Á., Zabos, Zsarnai (Boczki), Sápi (Mészáros) – Monyók, Máthé (Bányász). Edző: Koszta Péter.

Debreceni VSC tartalék: Erdélyi – Bényei (Kónya), Albert, Szilágyi, Kovács G. – Sigér, Lucas, Csorba, Vinicius (Györky) – Mokánszki, Marinkovic (Berdó). Edző: Fórián Zsolt.

G.: Máthé (1-0) a 11., Zsarnai (2-0) a 41., Monyók (11-esből, 3-0) az 54. percben.

Jók: az egész csapat, ill. Kónya.

Koszta Péter: – Gratulálok a csapatnak a biztos továbbjutáshoz.

Fórián Zsolt: – Folytattuk azt a szériát amit a bajnokságban, hullámvölgyben vagyunk. Ettől többet tudunk, ideje lenne már megmutatni.

Továbbjutott: a Putnok VSE.


Aszaló SE – Balmazújvárosi FC 0-2 (0-1)

Halmaj, 100 néző. V.: Karakó (Kiss, Hadházi).

Aszaló SE: Lövei – Buri, Deme, Meczkó, Konkoly – Kosztek (Horváth), Varga, Bodnár, Kispál – Tóth N. (Füleki), Tóth L. (Abonyi). Edző: Barcsa László, Luhály István.

Balmazújvárosi FC: Szécsi – Bokros, Kiss, Papp, Tóth – Szabó, Szűcs (Oláh), Németi, Kállai – Forgács (Zabos), Csobán (Murák). Edző: Arany László.

G.: Szabó (0-1) a 39., Szabó (0-2) a 63. percben

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Barcsa László: – Emelt fővel búcsúzunk. Végig benne voltunk a mérkőzésben két távoli lövéssel nyertek a vendégek, nekünk a helyzetek elpuskázása maradt. Sok sikert nekik.

Arany László: – Nagyon szimpatikusan és szervezetten játszó csapatot ismertem meg az Aszalóban. További sikereket kívánok nekik.

Továbbjutott: a Balmazújvárosi FC.


Egri FC – Diósgyőri VTK 0-0 (0-0) – tizenegyesekkel: 2-4

Eger, 1000 néző. V.: Böcskei (Kispál, Tóth).

Egri FC: Illyés – Balog, Knakal, Bíró, Preklet – Katona, Benke – Fürjes (Debreceni), Farkas Á. (Hamouz), Bojtor (Romhányi) – Horváth Z. Vezetőedző: Simon Antal.

Diósgyőri VTK: Rados – Vadász, Rakovic, Budovinszky (Abdouraman), Gohér – Pál Sz., Takács P., Lippai, Arze – Menougong (Gallardo), Seydi (Tisza). Edző: Benczés Miklós.

11-esek: Katona kihagyta, Pál Sz. belőtte (0-1), Romhányi és Rakovic belőtte (1-2), Horváth Z. és Tisza belőtte (2-3), Bíró kihagyta Takács P. belőtte (2-4).

Jók: Illyés (a mezőny legjobbja), Balog, Knakal, Bíró, Peklert, ill. Lippai, Arze, Vadász.

Simon Antal: – Igazi kupameccs volt, egy nagyszerű csapat ellen. Az NB I-ben ez a DVTK majd minden meccsen rúgott eddig gólt, ezért zártan kellett védekeznünk, ezt a csapat megcsinálta, minden elismerésem a játékosoké.

Benczés Miklós: – Sok helyzetünk volt a mérkőzés folyamán, bár sajnos gólig nem tudtunk eljutni. Talán utoljára Dobó István védte így az Egri várat, mint a hazaiak a kapujukat. Egy szervezet együttes volt az ellenfelünk, és ugyan az összjátékunk még nem volt az igazi, azért továbbjutottunk, aminek örülök.

Továbbjutott: a Diósgyőri VTK.

ÉM


Igazi kupacsatának voltak szemtanúi a diósgyőri szurkolók, akik közel 300-an ruccantak át szerda délután Egerbe és szurkolták ki a DVTK továbbjutását a Magyar Kupában. Nézze meg Ön is a mérkőzés felvételeit!


A DVTK győztes csapata A DVTK győztes csapata - © Fotó: Homoky György

Végigtámadta a DVTK a Magyar Kupa mérkőzést Egerben, de 120 percen keresztül sem sikerült bevenni az egriek "várát", a tizenegyesrúgásokban azonban nem tudott hibázni a Diósgyőr, így ott vannak a Benczés-legények a legjobb 32 csapat között. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja?


A labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé jutásért harcolt a Mezőkövesd-Zsóry SE, a Putnok VSE csapata és az Aszaló SE csapata.


Kazincbarcika - A labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé jutásért játszott a Kazincbarcikai SC a Debreceni VSC-TEVA ellen.


A Magyar Kupa harmadik országos fordulójában a legjobb 32 közé jutásért mérkőzött az Eger otthonában a DVTK. A szerdán 15.30-kor kezdődő mérkőzésről élőben tudósítottunk!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!