Sport

2011.09.21. 18:26

Magyar Kupa: Mezőkövesd, Putnok tovább

A labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé jutásért harcolt a Mezőkövesd-Zsóry SE, a Putnok VSE csapata és az Aszaló SE csapata.

A labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé jutásért harcolt a Mezőkövesd-Zsóry SE, a Putnok VSE csapata és az Aszaló SE csapata.

Mezőkövesd-Zsóry SE (NB II) – Nyíregyháza SFC (NB II) 4-1 (2-0)

Mezőkövesd, 450 néző. V.: Berger (Forgács, Szvetnyik).    

Mezőkövesd: Szántai - Ur, Kaszás, Elek, Sivák - Bagi, Zováth, Irhás (Lakatos), Lipusz (Török) - Bogdány, Hamar (Palásthy). Edző: Huszák Géza.

Nyíregyháza: Gendur (Sánta) - Miskolczi, Mészáros, Vukadinovic, Davidov - Haburcsák, Farkas, Orosz, Kovács Á. (Erdélyi) - Salami (Borsi), Reznek. Edző: Gálhidi György.

Gólok: Bogdány (1-0) a 12., Bogdány (2-0) a 22., Reznek (2-1) a 64., Palásthy (11-esből, 3-1) a 86., Palásthy (11-esből, 4-1) a 91. percben.

Jók: Sivák, Ele, Bagi, Zováth, Bogdány, ill. Sánta, Reznek.

Huszák Géza: - Úgy gondolom az összkép alapján teljesen megérdemelten jutottunk tovább.

Gálhidi György: - Az első félidőben jobban játszott a Mezőkövesd, a másodikban pedig mi, sajnálom, hogy a játékvezető két jogtalan büntetővel elrontotta a végét.

Továbbjutott: a Mezőkövesd-Zsóry.


Putnok VSE (NB III) – Debreceni VSC tartalék (NB II) 3-0 (2-0)

Putnok, 250 néző. V.: Varga (Ducsai, Szigervári).    

Putnok: Roza - Sebők, Nagy Cs., Kovács R., Zimányi A. - Zimányi Á., Zabos, Zsarnai (Boczki), Sápi (Mészáros) - Monyók, Máthé (Bányász). Edző: Koszta Péter.

DVSC-tartalék: Erdélyi - Bényei (Kónya), Albert, Szilágyi, Kovács G. - Sigér, Lucas, Csorba, Vinicius (Györky) - Mokánszki, Marinkovic (Berdó). Edző: Fórián Zsolt.

Gólok: Máthé (1-0) a 11., Zsarnai (2-0) a 41., Monyók (11-esből, 3-0) az 54. percben.

Jók: az egész csapat, ill. Kónya.

Koszta Péter: - Gratulálok a csapatnak a biztos továbbjutáshoz.

Fórián Zsolt: - Folytattuk azt a széráit amit a bajnokságban, hullámvölgyben vagyunk. Ettől többet tudunk, ideje lenne már megmutatani.

Továbbjutott: a Putnok VSE.


Aszaló SE (megye I.) – Balmazújvárosi FC (NB II) 0-2 (0-1)

Halmaj, 100 néző. V.: Karakó (Kiss, Hadházi).    

Aszaló: Lövei – Buri, Deme, Meczkó, Konkoly, Kosztek (Horváth), Varga, Bodnár, Kispál, Tóth N. (Füleki), Tóth L. (Abonyi). Edző: Barcsa László, Luhály István.

Balmazújváros: Szécsi – Bokros, Kiss, Papp, Tóth – Szabó, Szűcs (Oláh), Németi, Kállai - Forgács (Zabos), Csobán (Murák). Edző: Arany László.

Gólok: Szabó (1-0) a 39., Szabó (2-0) a 63. percben

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Barcsa László: - Emelt fővel búcsúzunk. Végig benne voltunk a mérkőzésben két távoli lövéssel nyertek a vendégek, nekünk a helyzetek elpuskázása maradt. Sok sikert nekik.

Arany László: - Nagyon szimpatikusan és szervezetten játszó csapatot ismertem meg az Aszalóban. További sikereket kívánok nekik.

Továbbjutott: a Balmazújvárosi FC.

 

ÉM


Kazincbarcika - A labdarúgó Magyar Kupában a 32 közé jutásért játszott a Kazincbarcikai SC a Debreceni VSC-TEVA ellen.


A Magyar Kupa harmadik országos fordulójában a legjobb 32 közé jutásért mérkőzött az Eger otthonában a DVTK.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!