Sport

2011.10.07. 18:04

Szabados Györgyé lett a mezőkövesdi kispad

Pénteken Bocsi Anna, a klub ügyvezető igazgatója közölte, hogy kire bízták az NB II-es gárdát.

Pénteken Bocsi Anna, a klub ügyvezető igazgatója közölte, hogy kire bízták az NB II-es gárdát.

Felszállt a „füst”: Szabados György lett a Mezőkövesd-Zsóry másodosztályú labdarúgó csapatának vezetőedzője. A szakember eddig az ugyancsak NB II-es Dunakanyar-Vácnál töltött be hasonló funkciót.

Június 30-ig

– Megállapodásunkat egyelőre szóban kötöttük, a szerződés aláírására később kerül sor – mondta Bocsi Anna ügyvezető igazgató. – A klub és a mester közötti kontaktus 2012. június 30-ig szól majd, aztán az esetleges folytatásra visszatérünk.

A sportvezető érdeklődésünkre elmondta: Szabados György békében vált el a váciaktól, akiknek köszönik, hogy kiadták a trénert.

– Az új vezetőedzőt szombaton 14 órakor mutatjuk be a csapat tagjainak, majd a 15 órakor kezdődő foglalkozást ő vezeti – folytatta Bocsi Anna, majd hozzátette: – A vasárnap délutáni meccsen pedig leül a kispadra és már irányítja csapatunk REAC elleni fellépését.

Péntek este telefonon elértük Szabados Györgyöt is, aki így nyilatkozott:

– Valóban szombaton veszem át új csapatomat, a „kártyákba” így még nem látok bele. Hirtelen jött ez a váltás, bár már érett, hiszen több funkcióban tizenkét esztendőt húztam le Vácott és a nyáron több helyről is megkerestek. Miért távoztam a Duna-partiaktól? Semmiképpen sem azért, mert nem éreztem náluk jól magam, tudom, hogy éltek-haltak értem. Maradjunk annyiban, hogy gyötrelmes volt a háttér, ezért jöttem el tőlük. Természetesen abban bízom, hogy sikeres leszek a mezőkövesdieknél, máskülönben aligha mondtam volna igent a megkeresésükre.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!