Sport

2012.04.21. 16:26

Torna: Megvan a női eb-csapat

Sport - Kialakult a májusi brüsszeli női tornász Európa-bajnokságra utazó csapat, Böczögő Dorina, Gombás Laura, Csillag Tünde, Divéky Luca és Al-Salty Dália alkotja az együttest.

Sport - Kialakult a májusi brüsszeli női tornász Európa-bajnokságra utazó csapat, Böczögő Dorina, Gombás Laura, Csillag Tünde, Divéky Luca és Al-Salty Dália alkotja az együttest. Draskóczy Imre női vezetőedző szombaton hirdetett Eb-csapatot. A vezetőedző tájékoztatása szerint az olimpiai résztvevő Böczögő Dorina és a januári londoni tesztversenyen szintén szerepelt Gombás Laura, aki egyébként Böczögő tartaléka az ötkarikás játékokra, alanyi jogon kerültek a keretbe. A többiek ma válogatóversenyen vettek részt a Tornacsarnokban, ahol a négy szer eredménye alapján Csillag Tünde, Divéky Luca és Al-Salty Dália kerültek a csapatba. A válogatót egyébként Csillag Tünde nyerte, a tartalék Jelencsics Dorina lett, aki ma csak felemáskorláton szerepelt.

Aki az Eb-csapat tagjainak gyakorlatait szeretné megnézni, az kapcsoljon vasárnap 10.30 órakor a Sport1 televízióra, ahol a múlt heti országos bajnokság szerenkénti döntőinek összefoglalója látható.

A keretből többen jövő hétvégén az eszéki Világkupán vesznek részt, majd tatai edzőtábor következik az egész gárdának, május 6-án pedig indulnak a kontinensviadalra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!