Sport

2012.05.11. 17:23

A Spurs és az OKC még várja ellenfelét

Az NBA rájátszásának első köre hamarosan lezárul, már csak a Lakers-Nuggets és a Grizzlies-Clippers kérdéskör nyitott.

Az NBA rájátszásának első köre hamarosan lezárul, már csak a Lakers-Nuggets és a Grizzlies-Clippers kérdéskör nyitott.A San Antonio 4-0-ra verte a Utah Jazz gárdáját, a sokak szerint komoly bajnoki címre legesélyesebb Oklahoma City Thunders 4-0-s mérleggel búcsúztatta a tavalyi bajnok Dallas Mavericks együttesét. A Bulls elvérzett a 76ers ellen (4-2), a Miami Heat 4-1-gyel jutott tovább a New York Knicks ellen. Az Orlando Magic búcsúzott, 4-1-re verte az Indiana Pacers, a veterán alakulat Boston Celtics pedig 4-2-es aránnyal lépett túl az Atlanta Hawks egyesületén.

A Los Angeles Lakers – Denver Nuggets csata jelenleg 3-3-ra áll, legutóbb a Denver győzött, 96-113-ra. A Lakers ikonja, Kobe nem volt száz százalékos egészségügyi állapotban, gyomorbántalmai voltak, de ez a dobásán nem látszott. A meccsen szinte végig vezetett a Denver, ahol Lawson 32 pontot szórt, 6 gólpassz mellé.

A másik párharcban, a Memphis Grizzlies és a Los Angeles Clippers csapott össze, Marc Gasol 23 pontot termelt, így a Grizzlies feljött 3-2-re.

Keleten az Indiana Pacers – Miami Heat és a Philadelphia 76ers – Boston Celtics párosítás meccseivel folytatódik a rájátszás, a konferencia elődöntőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!