Sport

2012.05.07. 19:37

Négy kulcsjátékosával hosszabbított az MKB Veszprém

Veszprém, 2012. május 7., hétfő (MTI) - Négy válogatott kulcsjátékosával, Iváncsik Gergővel, Iváncsik Tamással, Laluska Balázzsal és Perez Carlossal is szerződést hosszabbított a férfi kézilabda-bajnokságban címvédő MKB Veszprém.

Veszprém, 2012. május 7., hétfő (MTI) - Négy válogatott kulcsjátékosával, Iváncsik Gergővel, Iváncsik Tamással, Laluska Balázzsal és Perez Carlossal is szerződést hosszabbított a férfi kézilabda-bajnokságban címvédő MKB Veszprém.A klub hétfői bejelentése szerint az Iváncsik testvérek, valamint Laluska egyformán további két évre kötelezte el magát, míg a 40 éves Perez egy évvel, jövő nyárig hosszabbított.

"Nagyon jól érzem magam Veszprémben, örülök, hogy a vezetőség is úgy gondolta, tudunk együtt tovább dolgozni. Most a legfontosabb, hogy újra bajnokok legyünk, utána jöhetnek az újabb feladatok" - nyilatkozta a klub honlapjának Laluska Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!