Sport

2012.07.20. 09:09

Farkasék a hétvégén Sátán támadnak

Riport Farkas Roland autóversenyzővel a sátai verseny előtt.

Riport Farkas Roland autóversenyzővel a sátai verseny előtt.Farkas Rolandék megtették a kötelező revíziókat a versenygépen, sajnos találtak is néhány szerintük aprónak mondható problémát, de szerencsére kisebb javításokkal orvosolni lehetett a hibákat.

Az öröm az ürömben, hogy nem kellet az autó egész hátulját cserélni.

Nagyon várják már a hétvégi megmérettetést, hiszen úgyszintén, mint aCeredi pálya, ez a Sátai is új számukra.

Felkészülésük részét képezi, hogy beszélgetnek olyan versenyzőkkel, akik már mentek ezen a pályán, belsőkamerás felvételeket elemeznek, véleményeket kérnek, de ahogy már tőlük megszokhattuk, nem adják olyan könnyen.

A hétvégén mindent meg fognak tenni a jó eredmény elérése érdekében.

Farkas Roland:

Nagyon-nagyon bízunk egy ugyanolyan jól szervezett, és sikeres versenyben, mint a Cered RS volt. Nem mentünk még sohasem pályafutásunk alatt ilyen hosszú gyorsaságin, és talán ebben is egy igazán  új kihívást látunk. A csapatfelállás az a régi jó megszokott lesz, de hát ez egy örök igazság, hogy ami bevált azon ne változtass…!!!

Száz szónak is egy a vége, szeretnénk ugyanúgy jól szerepelni, a hátunk mögött tudni még egy olyan versenyt, ahol még nem mentünk, ami nekünk új és ily módon is meghálálni a támogatást szponzorainknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!