Sport

2012.07.19. 15:09

London 2012 - Magyar Zoltán: Berkit távol kell tartani a forgatagtól

Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) elnöke szerint egy kicsit távol kell majd tartani a jövő pénteken kezdődő londoni olimpia forgatagától Berki Krisztiánt, a lólengés kétszeres világbajnokát.

Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) elnöke szerint egy kicsit távol kell majd tartani a jövő pénteken kezdődő londoni olimpia forgatagától Berki Krisztiánt, a lólengés kétszeres világbajnokát."Krisztián nagyon jó lelki alkat. Ha ő összeszedi magát, és csak a feladatára tud koncentrálni, akkor nem lehet nagy baj" - idézte a MATSZ csütörtöki közleménye a versenyzőként lólengésben kétszeres olimpiai bajnokot. "Fizikálisan felkészült, lelkileg is egyben van. De ne felejtsük el, hogy ez egy olimpia. A többi olimpikon eredménye is esetlegesen befolyásolhatja egy adott versenyzőnek a teljesítményét. Ezért kértem meg a szakmai stábot arra, hogy próbálják meg egy picit eldugni Krisztiánt."

Magyarországot a sportágban Berki mellett Hídvégi Vid és Böczögő Dorina képviseli a londoni játékokon.

A tornászok szombaton utaznak el a brit fővárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!