Sport

2012.09.03. 14:42

Magosi Norbert még mindig nem teljesen egészséges, de újra versenyzik

Debrecen - A Debrecen Speedway SE kiválósága, Magosi Norbert a hét végén újra motorra ült, s a krosnói meghívásos viadalon négy starthoz állás után 7 ponttal a 8. helyen zárt. De az eredménynél is fontosabb, hogy a magyar bajnok versenyen tesztelte a fájós vállát.

Debrecen - A Debrecen Speedway SE kiválósága, Magosi Norbert a hét végén újra motorra ült, s a krosnói meghívásos viadalon négy starthoz állás után 7 ponttal a 8. helyen zárt. De az eredménynél is fontosabb, hogy a magyar bajnok versenyen tesztelte a fájós vállát.– Az orvosok javaslatára nem vártam tovább, azt mondták, ettől jobb mostanában már nem lesz, így újra motorra ültem. A krosnói pálya annyira gödrös volt, hogy minden porcikámat megmozgatta, de szerencsére bírtam a gyűrődést. Azt nem mondom, hogy fájdalommentesen versenyeztem, mivel a bal karomban lévő sérült izomköteg miatt még mindig nem tudom rendesen oldalirányba mozgatni a kezem – mesélte Magosi, aki hozzátette, a lengyelországi jótékonysági viadalon mintegy 1.600.000 forintnak megfelelő zloty gyűlt össze egy sérült kislány gyógykezeltetésére.Magosi elárulta, vállalja a szombati, Miskolcon megrendezendő páros Európa-bajnokságon való szereplést, bár a duó másik tagjáról még ő sem tud konkrétumot. Az biztos, Magosi az Eb előtt, pénteken este a németországi Teterowban nemzetközi versenyen áll starthoz. HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!