Sport

2012.09.11. 12:36

Megtizedelte az Armadát a Rubeola

Futsal - Örülhetünk is, meg nem is, mikor végignézzük a férfi futsal NB I. harmadik fordulójának eredményeit, hiszen a Mezei-Vill magabiztos, 5–1-es győzelmet aratott az Üllő FC-Cső Montage ellen, míg a DEAC Armada 7–3-ra kikapott a Rubeola FC Csömörtől. Így az MVFC az ötödik, a DEAC pedig a tizedik helyet foglalja el a tabellán.

Futsal - Örülhetünk is, meg nem is, mikor végignézzük a férfi futsal NB I. harmadik fordulójának eredményeit, hiszen a Mezei-Vill magabiztos, 5–1-es győzelmet aratott az Üllő FC-Cső Montage ellen, míg a DEAC Armada 7–3-ra kikapott a Rubeola FC Csömörtől. Így az MVFC az ötödik, a DEAC pedig a tizedik helyet foglalja el a tabellán.Üllőn vívták meg harmadik ütközetüket az újfalui futsalosok. Lassan indult be a mérkőzés, egészen a 11. percig kellett várni az első gólra, Lovas révén szerezte meg a Mezei-Vill a vezetést, majd még ugyanabban a minutumban jött a második, ekkor Rábl volt eredményes. A házigazdák egyetlen gól termeltek egész mérkőzés alatt, azt is még az első félidőben szerezték, így 2–1-es újfalui vezetéssel vonulhattak pihenőre a felek. A szünet után aztán tovább nyomott az MVFC, Nagy, Szabó és Trencsényi is betalált a második játékrészben, ami azt jelentette, hogy simán, 5–1-re hozták a mérkőzést Turzó József tanítványai.

Pedig jól indult

Egy Rába ETO-tól elszenvedett 7–2-es vereséggel a hátuk mögött vágtak neki idei első hazai találkozójuknak a debreceni fiatalok, akik ezúttal a Rubeola FC Csömör együttesét fogadták a Hódos Imre Sportcsarnokban. Az összecsapás jól indult a DEAC szempontjából, hiszen Berecz büntetőből elért gólja révén már az első percben megszerezte a vezetést Darányi Antal alakulata. A folytatásban sem lehetett panasz az iramra, a játékosok nagyon éltek, a nézők csak úgy kapkodták a fejüket ide-oda – sajnos legtöbbször oda. A debreceni előny kiharcolása után gyorsan egyenlített, majd ellépett a Csömör, 6–2-es vendég vezetésnél következett a szünet.

A második félidőben egyszerűen semmi sem jött össze az Armadának, bár becsülettel próbálkoztak a fiúk, minden helyzet kimaradt. Egy-egy gól esett még a végén, ami azt jelentette, hogy 7–3-ra a vendégek bizonyultak jobbnak. – Az első félidőben elég megilletődötten játszottak a srácok, átadtuk a terepet a csömörieknek, akik ezt gyilkos módon ki is használták. Aztán a szünetben sikerült rendezni a sorokat, amennyiben tudunk élni a helyzeteinkkel és a két büntetőt is berúgjuk, akkor akár iksz közeli is lehetett volna az eredmény – de hát szegény embert az ág is húzza. Megyünk tovább, van még időnk, folytatjuk a munkát, bízom benne, hétről hétre jobbak leszünk – mondta a DEAC újonnan kinevezett mestere, Darányi Antal a mérkőzés után.

 

A tények

Üllő FC-Cső Montage–MVFC-Berettyóújfalu 1–5 (1–2)

Üllő Városi Sportcsarnok, vezette: Kömpf (Kovács, Baghy).

Üllő: Laucsek Cs. – Szalay G., Mezőfalvi L., Takács M., Simon Zs. Cserék: Magyar T., Simon Á., Mészáros Á., Póta B., Klacsák B., Dobos D., Madarász V. Edző: Szentandrási Zsolt.

MVFC: Pallai G. – Lovas N., Nagy I., Szécsi B., Siska G. Cserék: Trencsényi J., Szabó P., Gál I., Rábl J., Vieira Da Silva, Tihanyi Cs., Mezei D. Edző: Turzó József.

Gól: Takács M. (14.), illetve Lovas N. (11.), Rábl J. (11.), Nagy I. (30.), Szabó P. (31.), Trencsényi J. (37.).

Sárga lap: Szécsi B.

 


DEAC Futsal Club–Rubeola FC Csömör 3–7 (2–6)

Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok, vezette: L. Tóth L. (Takács A., Veres J.).

DEAC: Katona G. – Varga D., Berecz Zs., Sánta J., Kövér I. Cserék: Nagy I., Pallai Zs., Takács I., Tar G., Gyügyei Z., Csiszár I., Szentjobbi R. Edző: Darányi Antal.

Rubeola: Horváth G. – Tősér G., Tihanyi Á., Horváth B., Varga Cs. Cserék: Fülep N., Lakos Zs., Simon P., Vadászi E., Tvaruska A., Bodó N., Smeló D. Edző: Takó Csaba.

Gól: Berecz Zs. (1., 40.), Kövér I. (11.), illetve Fülep N. (3., 17.), Varga Cs. (6., 12.), Simon P. (10., 17.), Tvaruska A. (36.).

Sárga lap: Berecz Zs., Takács I., illetve Tősér G., Lakos Zs., Simon P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!