Sport

2012.09.03. 15:54

Paralimpia 2012 - Közös ima a magyar sikerekért

London, 2012. szeptember 3., hétfő (MTI) - Salánki István Londonban élő református lelkésznél vendégeskedett vasárnap este a magyar paralimpiai csapat egy csoportja.

London, 2012. szeptember 3., hétfő (MTI) - Salánki István Londonban élő református lelkésznél vendégeskedett vasárnap este a magyar paralimpiai csapat egy csoportja.A jó hangulatú, közös bográcsozással egybekötött esemény végén több sportoló kérésének eleget téve Salánki István imát mondott a magyar küldöttség minél sikeresebb szerepléséért.

A magyar delegációból 14 paralimpikon vett részt az esten, köztük a kedden kezdő vívócsapatból Szekeres Pál, Osváth Richárd, Juhász Veronika, Juhász Tamás, Mató Gyula, Pálfi Judit és Dani Gyöngyi, a középtávfutó Biacsi-ikrek, a nyitóünnepségen a magyarokat vezető Ilona és Bernadett, az úszó Vereckei Zsolt, Zámbó Diána és Engelhardt Katalin, a cselgáncsozó Papp Gábor és az erőemelő Sas Sándor.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!