Sport

2013.01.23. 12:19

Játék, futás, regenerálás

Labdarúgás. - Peches volt a fiatal Klepács, csak a sérülések okoznak gondot.

Labdarúgás. - Peches volt a fiatal Klepács, csak a sérülések okoznak gondot. - Eddig minden rendben van, el tudtuk végezni azt, amit terveztünk. A körülmények jók, kétágyas, tévével és hűtővel felszerelt szobában vannak a játékosok, még netezni is lehet. A reggeli a szállodában van, az ebéd és a vacsora a pár percnyi sétára található étteremben. Szerda reggel letolták a havat a műfüves pályáról, így tudtunk gyakorolni, gondot csak a sérülések okoznak - summázta a pár napot Márton István edző.

Peches volt Klepács Krisztián, hiszen az utánpótláskorú játékos hétfőn megsérült, a hírek szerint fáradásos törés van a talpcsontján, helyére a szintén fiatal Fabu Márton érkezett a csapathoz, aki kedden az egymás közötti játék során hatalmas gólt lőtt.

Visszatérve a sérültekre, Dajka László és Germán Tamás hétfő után szerdán is a fővárosba utazott kezelésre, és Szilágyi Krisztián is velük tartott. Szerda délutánra még négy fiatal utazott az edzőtáborba, hogy lehessen egymás közötti játék.

Csütörtökön délelőtt futás, délután regeneráció, fürdőlátogatás lesz a program pénteken újfent két tréning lesz, szombaton pedig tizenegytől a Cigánd elleni első hivatalos edzőmeccsel zárul a tiszaújvárosi edzőtáborozás első felvonása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!