Sport

2013.02.13. 09:40

A jól bevált spártai módszert követik

Történetírók szerint egykoron Spártában, harc közben tanulták a harcot a vitézek. Ezt a jól bevált módszert követik most a Kállósemjén-Kölcsey DSE NB II-es női kézilabdázói is. A Kállósemjén-Kölcsey DSE lesz a házigazdája a Bem iskolában esedékes felkészülési tornának.

Történetírók szerint egykoron Spártában, harc közben tanulták a harcot a vitézek. Ezt a jól bevált módszert követik most a Kállósemjén-Kölcsey DSE NB II-es női kézilabdázói is. A Kállósemjén-Kölcsey DSE lesz a házigazdája a Bem iskolában esedékes felkészülési tornának. Hadobás István edző tartalmas programmal kedveskedett e héten tanítványainak. Kedden a Szerencsi VSE, míg csütörtökön az NB I B-s Nyíradonyi VVTK ellen játszanak felkészülési mérkőzést a hölgyek, majd vasárnap – nyíregyházi Bem iskolában – háromcsapatos, saját rendezésű Szi-Zo Sport Kupán csiszolják sportformájukat a csapat tagjai.

Az ősszel új szerkezetben induló és remekül szereplő együttes készül bizonyítani, hogy igenis a történelem ismétlődik, tavasszal is a korábban megkezdett úton szeretnének haladni. Egyértelmű célkitűzés a dobogó, annak is a lehetőség szerinti minél magasabb foka. A keretben változás nem történt, így bizakodással tekintenek a február 24-i kezdésre, amikor nem kisebb ellenfél, mint az őszi egyetlen vereséget okozó, nagyszerű erőkből álló Füzesabony legyőzése a cél.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!