Sport

2013.02.12. 10:26

Botossal csak jól járhatnak

A két hete az NRK-vel készülő játékos pénteken már bevethető lesz a TF elleni mérkőzésen.

A két hete az NRK-vel készülő játékos pénteken már bevethető lesz a TF elleni mérkőzésen. Noha csodára ő sem képes, jelenleg nincs is nem is lehet csúcsformában, mindazonáltal bevetésével rosszul biztos nem jár az NRK. Az élvonalbeli női röplabdacsapat ugyanis megegyezett Botos Frurzsinával, az ütőposzton bevethető, rendkívüli tapasztalattal felvértezett játékos a szezon végéig hivatalosan is a keretet erősíti.

Ahogy azt két hete megpendítettük, a Kanadából hazatérő, néhány nap híján két évet kihagyó egykori válogatott edzésbe állt, a pénteken esedékes TF elleni, a rájtászás nyitányának számító mérkőzésen pedig már pályára is lép(het). Már, ha a tréner, Balázs István is úgy akarja... Nem tisztünk beleszólni a szakmai munkába, de a rájátszás első, idegenbeli összecsapásán alighanem eljön ez a pillanat.

– Bár nem sok edzésen vagyok túl, bízom benne, hogy segíthetek a csapatnak – fogalmazott óvatosan Botos Fruzsina. – Próbálok folyamatosan javulni, de ez nem megy egyik napról a másikra. Több, mint valószínű, hogy pénteken nem leszek képes kiugró teljesítményre, de igyekszem legjobb tudásomat hozni. Reménykedem, hogy stabil játékkal hozzátudok járulni az NRK sikeres szerepléséhez.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!