Sport

2013.02.05. 16:27

Összesen egy pontot gyűjtöttek a hajdúsági futsalosok

Rangadón volt érdekelt mind a két hajdú-bihari futsalcsapat: a Mezei-Vill a meccs előtt még a harmadik helyezett Szegeddel, míg a DEAC a 9. pozícióban lévő Veszprémmel csapott össze. Egyik csapat számára sem hozott sok jót a slágermeccs, hiszen az MVFC ikszelt (3–3), a debreceniek pedig kikaptak (9–4).

Rangadón volt érdekelt mind a két hajdú-bihari futsalcsapat: a Mezei-Vill a meccs előtt még a harmadik helyezett Szegeddel, míg a DEAC a 9. pozícióban lévő Veszprémmel csapott össze. Egyik csapat számára sem hozott sok jót a slágermeccs, hiszen az MVFC ikszelt (3–3), a debreceniek pedig kikaptak (9–4). Nem indult jól az újfaluiak számára a derbi, a házigazda szegediek 3–1-es vezetésénél zárult a meccs első félideje. A szusszanás után valamelyest összekapták magukat a hajdúságiak, akik Trencsényi és Szécsi góljainak hála 3–3-ra hozták a derbit. Az MVFC legközelebb pénteken 19.30-tól meccsel hazai pályán, ekkor pótolja ugyanis a 19. fordulóból elhalasztott MAFC BME Docler Akadémia elleni meccsét.

A kiesés elől menekülő Armada szintén hátrányban, 4–1-gyel zárta az első félidőt, ám a debreceniek nem tudtak felkapaszkodni, sőt. A vendéglátók tovább növelték előnyüket, a meccs végül 9–4-es veszprémi győzelemmel zárult.

A tények

UTC Futsal TeamMVFC Berettyóújfalu 3-3 (3-1)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Viczián.

UTC: Tombácz - Trucz, Puskás, Hernády, Takács R. Csere: Koncz, Hegyesi, Dürgő, Fülöp, Juhász, Pataki, Béry (kapus). Edző: Brinszky Adrián.

Berettyóújfalu: Tihanyi - Trencsényi, Szécsi, Siska, Nagy I. Csere: Szabó P., Lovas, Gál, Rábl, Kiss A., Sánta, Pallai (kapus). Vezetőedző: Turzó József.

Góllövők: Dürgő (5.), Koncz (17.), Trucz (20.) illetve Szécsi (17., 37.), Trencsényi (33.).

Sárga lap: Koncz (25.), illetve Szécsi (23.), Sánta (32.).

FC Veszprém–DEAC Futsal Klub 9–4 (4–1)

Veszprém. Vezette: Ábrahám.

Veszprém: Varga – Bényi, Tatai, Bakay, Molnár. Csere: Kasza, Pálfi, Finta, Szabadfi, Leitold, Vas, Udvardi. Vezetőedző: Németh Gábor.

DEAC: Szalánczi – Polyák, Ponczok, Nagy, Berecz. Csere: Elek, Juhász, Kövér, Szabó, Fülep, Belinszky, Harmati.

Gól: Leitold (5., 6., 20.), Vas (18., 35.), Molnár (32., 38.), Finta (33., 38.), illetve Kövér (8.), Szalánczi (29., 39.), Berecz (29.).

Sárga lap: Molnár (19.), illetve Polyák (28.), Kövér (24.), Belinszky (40.).

Piros lap: Berecz (32.), Fülep (32.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!