Sport

2013.04.26. 12:22

Az Árpád uszodában forr majd a víz a hét végén

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. április 27-28-án rendezi meg, immár XIII. alkalommal az Árpád Kupa úszóversenyt a hajdúszoboszlói Árpád uszodában. A viadalra huszonöt klub 252 versenyzője jelezte részvételét.

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. április 27-28-án rendezi meg, immár XIII. alkalommal az Árpád Kupa úszóversenyt a hajdúszoboszlói Árpád uszodában. A viadalra huszonöt klub 252 versenyzője jelezte részvételét. Az ünnepélyes megnyitóra szombaton, 13 óra 20 perckor kerül sor, a küzdelmek 13.30-kor kezdődnek a medencében, míg vasárnap 9 órakor folytatódnak.

Minden úszásnemből 200 méteres távot teljesítenek a sportolók, kivéve a pillangóúszást, ahol a legkisebbek csak 100 métert úsznak. Mindkét napot a 4x100 méteres vegyesváltó zárja. Az első három helyezett érmet kapnak, a rendezők csapatversenyt is számolnak, és annak alapján adják át az „Árpád kupát” az első három helyen végző egyesületnek. Az Európai Úszószövetség (LEN) ponttáblázata alapján a korosztályok legjobbjai különdíjban részesülnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!