Sport

2013.05.02. 14:29

Edzőváltásról döntöttek Nagykállóban

A kispadról felállított Borza László csak a szépre emlékezik.

A kispadról felállított Borza László csak a szépre emlékezik. Hiába stabil második a tabellán a Nagykálló – a jelek szerint a vezetőség nem nézte jó szemmel a megyei első osztályú futballcsapat felemás tavaszi eredménysorát.

Ismerős közegben az új edző

A sűrű menetrend dacára, a szombati Tiszalök ellen elbukott összecsapást követően edzőváltásra voksoltak az elöljárók: a távozó Borza László utódaként szerdán – a Rakamazzal szemben megnyert mérkőzésen – már Fogarasi Zoltán irányította az együttest. Az NB III-as Nyírbátor kispadjától alig több, mint egy hete elköszönő tréner abszolút nem ismeretlen terepre tévedt, elvégre korábban – az újfehértóiakkal történt összefonódást követően megalakult – ÚSE-Nagykálló szakmai munkájáért felelt.

Számára érthetetlenül...

A gárda 2011 nyarán megszűnt, Fogarasi Zoltán kapcsolata viszont nem szakadt meg a kállóiakkal, az utánpótlásnevelés koordinálásában vállalt szerepet. Az új szakember megbízatása – a felnőttcsapat élén – az idény befejezéséig érvényes.

– A jó helyezésünk dacára számomra érthetetlenül és különösebb indoklás nélkül hétfőn felállítottak a kispadról – közölte Borza László. – Pedig a csapat tökéletesen megfelelt az előzetesen meghatározott célnak, ami 1-4. hely valamelyikének megszerzését jelenti. Tény továbbá, a hullámzó tavaszi teljesítmény ellenére hat pontos előnnyel rendelkezik a harmadik helyezettel szemben. Ha csak különösen katasztrófa nem történik, ezt a pozíciót sikerülhet megtartani a szezon végéig. A magam részéről csak a szépre emlékezem, a negatív dolgokkal nem akarok foglalkozni. Sok sikert a nagykállói csapatnak, egyben köszönöm a játékosoknak és azoknak a vezetőknek a más fél éves közös munkát, akik tettek az ügy érdekében!

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!