Sport

2013.05.22. 19:03

Még tart a nagy kihívás

Nyíregyháza a harmadik helyen áll a versengésben, este kilencig lehet mozogni.

Nyíregyháza a harmadik helyen áll a versengésben, este kilencig lehet mozogni.Az időjárás nem volt kegyes a Kihívás Napján, legalábbis a megyénkben. Délutánig esett az eső, így aztán hiába készültek a szervezők a szabadtéri programokkal, azokon a vártnál jóval kevesebben tudtak részt venni. Mozogni persze lehetett teremben, csarnokban is, tették ezt például Nyíregyházán.

Itt külön versengést hirdettek az óvodáknak, az iskoláknak és a munkahelyeknek, a főhadiszállás pedig a Városi Stadionban volt, illetve a Nyíregyházi Főiskolán, valamint a sóstói uszodában. A délután hat órai regisztrációs jelentés alapján addig Nyíregyházán 100.605 teljesítés volt, azaz ennyiszer mozogtak legalább tizenöt percig. Az akció este kilencig tart, addig még sok teljesítést lehet regisztrálni.

Megyénkből hat település nevezett, az 18 órai jelentések állás alapján a 2. kategóriában (18 nevező) Szabolcsbáka a 4., Laskod a 8. helyen állt. A 3. kategóriában (22) Nyírtura a 9., a 4. kategóriában (11) Gávavencsellő a 8., Ajak a 11. helyen állt. A legnagyobb településeknél, a 7. kategóriában (6) Székesfehérvár és Újpest mögött 3. volt Nyíregyháza, megelőzve Tatabányát, Budapest XV. kerületet és Debrecent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!