Sport

2013.06.07. 10:23

A mátészalkai csapat osztályváltásban bízik

A Mátészalkai MTK U15-ös csapata harmadik helyen végzett a II. osztályú bajnokság Észak-keleti csoportjában.

A Mátészalkai MTK U15-ös csapata harmadik helyen végzett a II. osztályú bajnokság Észak-keleti csoportjában. Mivel két olyan gárda, nevezetesen a Debreceni VSC-DLA és a Debreceni Sportiskola, előzte meg, amelynek van első osztályú együttese, ezért a szalkaiak jogot szereztek, hogy az Északi-csoportot megnyerő, Kazincbarcikai SE fennhatóságába tartozó múcsonyi Sajóvölgye Focisuli SE ellen osztályozót játsszanak feljutásért.

A bajnokság gólkirályát is az MMTK adta, Fodor Csaba 48 góllal toronymagasan végzett az élen a vonatkozó rangsorban. Az oda-visszavágós osztályozó első mérkőzését június 9-én , vasárnap 15.00-tól Mátészalkán játsszák, míg a visszavágóra két nappal később, kedden 14.00-tól Múcsonyban rendezik.

A megye utánpótlásának szempontjából óriási fegyvertény lenne, ha a szalkaiak kivívnák az I. osztályba kerülést.

 

A szalkai csapat tagjai

Bodó Marcell, Bodó László, Fehér Martin, Filep Dávid, Fodor Csaba, Kapitány Adrián, Kiss Tamás, Kondor Attila, Kosztyu Márk, Rácz Kevin, Rácz Zsolt, Szabó Dávid, Szász Tamás, Székely Gergő, Sárosi Máté, Vaszily Dávid. Edző: Illak Adrián

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!