Sport

2013.06.04. 13:16

Az oroszlán barlangjából jutottak a fináléba

A fiú után az Apáczai gyakorlóiskola III. korcsoportos lány kosárlabdacsapata is bejutott a diákolimpia miskolci országos döntőjébe.

A fiú után az Apáczai gyakorlóiskola III. korcsoportos lány kosárlabdacsapata is bejutott a diákolimpia miskolci országos döntőjébe.Mezőberényben, a házigazda csapat elleni győzelemmel harcolta ki az országos döntőbe jutást a diákolimpia III. korcsoportjában a Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola lánycsapata. A békési városban rendezett országos elődöntőben az apáczaisok előbb a Szolnoki Belvárosi Iskola csapata ellen nyertek 49–28-ra, majd saját oroszlánbarlangjában a Mezőberényi Kistérségi Általános Iskola csapatát is felülmúlták óriási csatában, 44–41-re.

Mindez azt jelenti, hogy Farkasinszki Gyuláné tanítványai ott lesznek a június 17-19. közötti, miskolci nyolcas országos döntőben, ahová az Apáczai fiú csapata is kvalifikálta magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!