Sport

2013.06.10. 10:34

Ismét kiadó a bátori kispad

Németh Károly nem vállalta a folytatást, így edző, valamint fiatal játékosok után néz a vezetőség.

Németh Károly nem vállalta a folytatást, így edző, valamint fiatal játékosok után néz a vezetőség. Németh Károly megtette, amit megkívántak tőle, magyarán az NB III-ban tartotta a nyírbátori futballcsapatot, aztán vette a kalapját, és távozott. Az edző és a klub tavaszi szezon közepén köttetett megállapodása a bajnokság végéig volt érvényes, és bármennyire is szerették volna a klub elöljárói, hogy a tréner folytassa a megkezdett munkát, egyelőre nincs közös jövő.

– A Bozsik-programban megnövekedett feladatai miatt döntött úgy Németh Károly, hogy nem tudna százszázalékos a csapat irányítására koncentrálni, és nem tartaná korrektnek, ha emiatt más szakember elől elvenné a helyet és a lehetőséget – mondta a megbeszélések eredményéről Baracsi Balázs, a Nyírbátori FC elnöke. – Nem örültünk neki, hogy így alakult, de elfogadtuk a döntését, egyúttal megköszönjük az eredményes tevékenységét. Abban is megegyeztünk, hogy nem csukjuk be egymás mögött végleg a kaput, és lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk segíteni a másik munkáját.

(A TELJES CIKKET A KELET-MAGYARORSZÁG 2013. JÚNIUS 11-i SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!