Sport

2013.06.06. 13:05

Nem mennek vakon Tökölre

Kemecse - Az osztályozót vívó kemecsei csapat riválisát egykori Fradi-játékos is erősíti, az elnök pedig Hamar István.

Kemecse - Az osztályozót vívó kemecsei csapat riválisát egykori Fradi-játékos is erősíti, az elnök pedig Hamar István.A megyei első osztály bajnoki címe már zsebben, mindazonáltal nem ülnek babérjaikon a kemecseiek. Az „aranyos” futballcsapat szombaton az NB III. Alföld-csoport ötödik helyén záró Tököl otthonában kezdi az osztályozó párharcot – esetében a feljutásért.

A szabolcsiak – amennyire lehetett – feltérképezték a Pest megyei riválist, és hasznos adatok birtokába jutottak. Mindjárt az élre kívánkozik, hogy a tököli klub elnöke az egykori kispesti labdarúgó, a válogatottban is megfordult Hamar István. A játékoskeret tagja a korábban a Tiszalökben is szereplő kapus, Balázs Levente, valamint az a Palásti Sándor, aki a Ferencvárost is erősítette.

Mondjuk, tapasztalatnak éppenséggel a „mieink” sincsenek híján, jó néhányan edződtek magasabb nívón – példának okául az élvonalban is.

– Természetesen próbáltunk minél több hasznos információt begyűjteni, mert nem szeretnénk „vakon menni” Tökölre – jegyezte meg Ádámszki Róbert, a Kemecse játékos-edzője. – Nyilván nem lehet rossz az a csapat, amely az enbé háromban az élcsoportban tud végezni, ráadásul a feltételek is adottak a folytatáshoz. így persze a párharcot is komolyan veszi. Ígérgetni nem akarok, feleslegesnek is tartom, ezzel együtt megpróbálunk minél jobb eredményt érni az idegenbeli meccsen, hogy maradjon esély a hazai visszavágóra.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!