Sport

2013.06.13. 14:51

Realisták, de bizakodva várják a visszavágót

Videózással is készült és már pénteken Szegedre utazik az NB II-es visszavágó előtt a Várda SE futballcsapata.

Videózással is készült és már pénteken Szegedre utazik az NB II-es visszavágó előtt a Várda SE futballcsapata. Akár a másik oldalon is készülhetne, hiszen a kisvárdai Farkas Márton a télen Szegeden járt próbajátékon, ám végül úgy alakult, hogy maradt az NB III-as bajnok Várda SE-nél. Így aztán az NB II-es osztályozó szombati visszavágóján (a felek a múlt szombaton 1–1-re végeztek a szabolcsi városban) a szélső Révész Attilától kapja az instrukciót, nem pedig korábbi nyíregyházi edzőjétől, Gálhidi Györgytől.

– Talán van bennem bizonyítási vágy a télen történtek miatt is, de a Kisvárda érdeke az elsődleges – mondta csapata csütörtöki edzése után és fürdés-gyúrása előtt Farkas Márton. – A heti felkészülés egyértelműen arról szól, hogy miként kell kijavítanunk az első meccsen elkövetett hibáinkat, ennek érdekében videón is elemeztük a mérkőzést. Reálisan látjuk a helyzetünket, de azért bizakodóak vagyunk.

A múlt szombaton megsérült Hegedűs Tibor ugyan külön a többiektől, de edz, játékára mutatkozik némi esély. A hivatásos állományban lévő tűzoltótrió (Petranics Szergej, Fodor András és Spekker Tamás) hagyott ki gyakorlást, de azért bevethetők. A várdaiak a péntek délelőtti edzés után útra kelnek, és az estét már Szegeden töltik. A szombat éjszakát pedig a buszon szeretnék – ünnepi hangulatban...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!