Sport

2013.06.22. 19:40

Szép magyar este – Estében

Nyíregyháza - A Feczkó Tamás irányította magyar csapat magabiztos sikerrel rajtolt – hétfőn, az észak-írek következnek.

Nyíregyháza - A Feczkó Tamás irányította magyar csapat magabiztos sikerrel rajtolt – hétfőn, az észak-írek következnek.

A Keleti Régió válogatott győzelemmel rajtolt az amatőr Európa-bajnokságon. A Feczkó Tamás szövetségi edző irányította együttes az olasz alacsonyabb osztályban szereplő AC Este, 1200 férőhelyes létesítményében lépett színre – Azerbajdzsán ellen.

A kora esti hőségben (árnyékban 29 fok) rendezett mérkőzésen a belga játékvezető nem teketóriázott: előbb a 38. percben a nyírbátori Lakatos Lászlóval, majd az első félidő hosszabbításában a Domokos Imrével szemben, a 16-oson belül elkövetett szabálytalanságért ítélt 11-est. Az ebesi Domokos „Rambo” Imre, becenevéhez méltón mindannyiszor kíméletlenül büntetett. A második félidőben a magyarok nem adtak lehetőséget még a szépítésre sem az azeri legénységnek, így magabiztos sikerrel nyitottak.

A Feczkó-gárda hétfőn az észak-írekkel találkoznak, akik az első fellépésüket csúnyán (4–1) elbukták a házigazda olaszok ellen.

Labdarúgás: amatőr Európa-bajnokság

Olaszország, A csoport, 1. forduló

Azerbajdzsán–Keleti Régió válogatott 0–2 (0–2)

Este, v.: Smet (belga).

Keleti Régió: Tóth Sz. – Ricsei, Patály, Kaszás, Tóth Gy. – Hadházi, Fodor A. – Pálvölgyi, Lakatos L. (Ungi, 64.), Less (Benke, 57.) – Domokos I. (Laurinyecz, 61.). Szövetségi edző: Feczkó Tamás.

Gól: Domokos I. (39. és 45. – mindkettőt 11-esből)

A csoport másik mérkőzésén: Olaszország–Észak-Írország 4–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!