Sport

2013.07.03. 11:29

Akit élvonalbeli csapat is tesztelt

Tiszalök - Újvári Zsoltot a Mezőkövesd hívta próbajátékra, miközben erősíteni is készül a Tiszalök.

Tiszalök - Újvári Zsoltot a Mezőkövesd hívta próbajátékra, miközben erősíteni is készül a Tiszalök.

A tavasz bombameglepetését szolgáltató Tiszalök március elején a tizenötödik, vagyis vastagon kiesőhelyről startolva harminchat pontot (!) bevasalva tornázta fel magát a hetedik pozícióba. Mindez a megkapaszkodást garantálta a megyei első osztályú gárdának, amire kevesen tették volna fel házukat az idény kellős közepén.

Ilyen menetelés után cseppet sem meghökkentő, hogy felfigyeltek egy némely futballistára. A Tisza-partiak frontembere, Újvári Zsolt a Mezőkövesd invitálásának eleget téve három napot töltött az immár élvonalbeli klub körletében. A huszonegy esztendős középpályás bajnoki meccseken nyújtott teljesítménye, illetve hét gólja kíváncsivá tette a matyóföldi együttes vezetőségét. Noha, a labdarúgó időközben visszatért Tiszalökre, meglehet, ha tartósítani tudja jó formáját, bármire viheti...

Egy másik régi-új szerzemény, nevezetesen Magyar Gergő angliai munkavállalás után csatlakozott a továbbra is Kovács János által irányított csapathoz. Ahhoz a legénységhez, amely hétfőn kezdte a felkészülést – hat tesztelésre érkezett játékossal. Közülük három, netán négy ember akár hosszabb távon is megragadhat, nem mellékesen, az ifjúsági alakulat néhány tehetsége is reménykedhet abban, hogy a „nagyokkal” maradhat. Azt már csak halkan tesszük hozzá, a jelenlegi keret valamennyi tagja kötődik a városhoz, ez pedig – az esetek jó részében – egyértelműen az adott egyesület hasznára válik.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!