Sport

2013.07.23. 09:55

Borzával folytatják a folyópartiak

Az új edző Kozma Zsoltot váltja, miközben a játékoskeret még alakul a megyei első osztályú csapatnál...

Az új edző Kozma Zsoltot váltja, miközben a játékoskeret még alakul a megyei első osztályú csapatnál... A folyópartiak új partit kezdtek – Borza Lászlóval a kispadon. Vagyis Dombrádon borult a szakmai felállás: a megyei első osztályú futballcsapat játékos-edzőjét, Kozma Zsoltot a legutóbb Nagykállóban dolgozó tréner váltja.

Feladata nem más, mint a kiesés megúszása. Ebben az esetben akár még szobrot is emelhetnek neki a Tisza-parti városban, ahol a jelek szerint nem lesz egyszerű dolga.

Nem várnak csodát

A felkészülés eddig meglehetősen „dadogósra” sikerült, edzőmeccset sem játszottak még a fiúk. Ráadásul ketten már szinte bizonyosan távoznak: a védő Babják Csaba az „osztálytárs” Tiszakanyár kötelékébe lép, míg a csatár, Kulcsár Roland Sárospatakra igazol.

A vezetőség azon iparkodik, hogy a kulcsembereket „helyben fogja”, miközben erősítést is terveznek.

– Csúszásban vagyunk, bele kell húzni a munkába. Borza Lászlótól egyáltalán nem várunk csodát, a biztos bent maradás kiharcolása a legfőbb cél a következő idényben nagyon erősnek ígérkező bajnokságban. Az edzőváltás részleteiről egyelőre nem kívánok beszélni, annál is inkább, mivel már a dolgunkra, a minél sikeresebb felkészülésre szeretnénk koncentrálni. – közölte Révész József, dombárdi szakosztályvezető.

Ezzel pedig aligha lehet vitatkozni. A megkapaszkodás mindennél fontosabb.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!