Sport

2013.07.14. 13:42

Totti nélkül próbálnak tutira menni

Fehérgyarmat - Nem csupán az edző új, a Szatmár Unió FC játékoskerete is változott .

Fehérgyarmat - Nem csupán az edző új, a Szatmár Unió FC játékoskerete is változott .

„Ki korán kel”... Aligha szükséges ecsetelni a folytatást, mindazonáltal a Szatmár Unió FC tesz róla, hogy esetleg aranyat leljen a következő bajnoki évad végén. A megyei első osztályú futballcsapat ugyanis meglehetősen hamar (legalábbis a riválisokhoz képest...) felvette a munkát – mégpedig július 1-én. A klubnál játékos értekezlettel indítottak, eme alkalmat kihasználva a vezetőség bemutatta az új szakvezetőt – Siska Attilát.

Örömmel nyugtázták

Nem csupán a tréner új, friss szerzemények is akadnak. Eközben Tóth Tibor Zsolt, alias „Totti”, munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud tovább a csapat rendelkezésére állni – a Kemecse kötelékébe lép. Két román labdarúgó is váltott: Adrian Stef , és Raul Robas Vasile sincs már a gárdánál. Ugyanakkor a vezetőség örömmel nyugtázta, hogy sikerült megtartani Bakos Bencét és Szűcs Ferencet, akiknél komoly esély mutatkozott arra, hogy visszarendelik őket.

Akiben benne van a gól

Bakos ügyében osztrák egyesületével, illetve Szűcs esetében a Nyíregyházával jutottak dűlőre. Nagy reményeket fűz Balás Gergő bevetéséhez a szakmai stáb, aki szintén osztrák csapattól, az SC Gerstentől érkezett: a rendkívül jő testfelépítésű támadó korábban több magasabb osztályú klubnál is szerepelt. Mivel mindig „benne van a gól”, nyerőember lehet.

Megállapodott a vezetőség, Balogh Zsolttal, a Debreceni EAC fiatal játékosával: nagy munkabírású középpályás, mellesleg a labda sem „dadog”, ha nála van. Megegyeztek Szabó Tamással, a támadó szellemű játékos Ebesről nézték ki, ráadásul ő is még „alig húsz”.

További részletek a Kelet-Magyarországban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!