Sport

2013.08.27. 10:47

Csak senki ne dőljön ki!

Nyíregyháza - A Fatum-Nyírsuli-NRK számára rohamosan közeleg a bajnoki nyitány.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyírsuli-NRK számára rohamosan közeleg a bajnoki nyitány.

A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata lassan, de biztosan a felkészülés azon szakaszához ér, amikor már a finomhangolásra terelődik a munka. A nyíregyházi gárda szeptember 7-én, a Vasi Akadémia elleni hazai fellépéssel kezdi bajnoki menetelését – bajnoki rajt tehát rohamosan közeleg.

Ugyanakkor nem állítható, hogy eseménytelenül telnek a napok Roma Flóra betegség, Hengsperger Anna és a nyáron visszatért Savic Bettina sérülés miatt hagyott ki tréningeket. Ugyanakkor az ugyancsak friss szerzemény, Sikos Petra egyre inkább beilleszkedik – erőssége lehet a formálodó társulatnak. Annak az együttesnek, amely egyelőre a rutinos játékosokra, vagyis Botos Fruzsinára és Erdősné Balogh Erikára is számít. A tervek szerint a héten két előkészületi meccset is letud a nyírségi csapat, ez ügyben egyeztet a vezetőség.

– Nagyon jól dolgoznak a lányok, bízom abban, hogy a nyitófordulóra készek leszünk – summázta röviden és tömören az elmúlt hetek történéseit Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője. – Most már leginkább azért szorítok, hogy valamennyi játékos egészséges legyen, nagyon közel van a nyitány, nem lenne szerencsés, ha bárki hosszabb időre kidőlne.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!