Sport

2013.08.10. 19:27

Öt gólig jutott a Békéscsaba és Fekete Gábor is

nyírgyulaj - Labdarúgó Magyar Kupa, országos főtábla, 1. forduló, szombati mérkőzések: A Nyírgyulaj egy félidőn át volt méltó partnere a Békéscsabának, hetet vágott a Kemecse Balmazújvárosban.

nyírgyulaj - Labdarúgó Magyar Kupa, országos főtábla, 1. forduló, szombati mérkőzések: A Nyírgyulaj egy félidőn át volt méltó partnere a Békéscsabának, hetet vágott a Kemecse Balmazújvárosban.

Nyírgyulaj–Békéscsabai Előre 0–5 (0–0)

Nyírgyulaj, 450 néző, v.: Varga L.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Dér I., Czerula Zs., Baksa Cs. (Papp A., 76. perc), Pénzes Á. (Lakatos J., 59.), Mezei B., Erdei L., Gózner K., Kónya M., Horváth K. (Oxi, 68.), Berecz Zs. Edző: Lukács Tibor.

Békéscsaba: Scsekics – Mészáros L., Albert I., Szűcs I., Király P., Balog Zs. (Balogh M., 83.), Tölgyesi, Lucas, Leucuta (Pozsár, a szünetben), Mosquera, Voiculet (Pantovics, 57.). Vezetőedző: Komjáti András.

Egy félidőn át hősiesen helytállt a hazai csapat, a második félidőben viszont kijött a két csapat közötti két osztálynyi különbség. A végén a szépítés sem jött össze a gyulajiaknak, hiszen tizenegyesből sem tudták bevenni a csabai kaput. Gól: Voiculet (49.), Pantovics (63.), Pozsár (11-esből, 69.), Lucas (79. és 82.).

Lukács Tibor: – Az első félidőben nagyon jól tartottuk magunkat, a második félidőben viszont kiütközött a két csapat közötti osztálykülönbség, ennek ellenére minden játékosom minden büszkén emlékezhet erre a mérkőzésre.

Komjáti András: – Az első félidőben egyenrangú ellenfél volt a helyi csapat, sőt null nullnál kihagytak egy százszázalékos ziccert, a másodikban viszont felőröltük őket, és ekkor már nem volt kérdéses, hogy melyik csapat szerzi meg a győzelmet.

Balmazújvárosi FC–Kemecse 0–7 (0–3)

Balmazújváros, 300 néző, v.: Belicza.

Balmazújvárosi FC: Bánhegyi – Szabó I., Nagy D., Rédai, Tornyai, Posta (Zabos F., 55.), Víg V., Tóth Z., Csobán, Németi G. (Jókai, 72.), Vincze Cs. Edző: Szabó Balázs.

Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy., Tóth Sz., Koskovits, Bárány T., Bodnár J. (Karkusz, 75.), Fiumei (Asztalos K., 61.), Ruska, Fekete Á. (Birovecz, 34.), Tóth T., Fekete G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. A jégeső és a felhőszakadás után a csapatok uralták a pályát, miközben a közönség is hangulatváltozáson ment át a kemecsei gólok hatására. Fekete Gábor klasszisteljesítményt nyújtott, és öt találatig jutott.. Gól: Fekete G. (2., 5., 11., 55. és 81.), Tóth T. (51.), Ruska (85.).

Ádámszki Róbert: – Az első perctől kezdve irányították a játékot, a gyors gól megadta a mérkőzés alaphangulatát, győzelmünkhöz nem férhetett kétség, maximálisan odatették magukat a srácok. A biztos sikerhez kellett a fergeteges Fekete Gábor is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!