Sport

2013.09.16. 09:13

A büntetés nem maradt el...

Segélykiáltás a Mérk-Vállaj edzőjétől: valamit most már tenni kell!

Segélykiáltás a Mérk-Vállaj edzőjétől: valamit most már tenni kell! Hogy nem klappolnak a dolgok a Mérk-Vállaj háza táján azt fényesen bizonyítja: a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő futballcsapatot nagyon „megruházták” Túrricsén.

Az utolsó helyre zuhant együttes 12–0-ra kapott ki az újonc egylet otthonában – tovább rombolva egyébként sem túl acélos mérlegét. Az legutóbbi bajnoki évadot még a harmadik (!) helyen záró legénység a jelek szerint romokban hever: az aktuális szezonban valamennyi mérkőzését elbukta, ráadásul meglehetősen csúnyán.

– Valamit most már tenni kell, mert ez így nem mehet tovább – nyomatékosította már-már segélykiáltásként Tóth János, a Mérk-Vállaj edzője. – Túrricsén öt ifistával tudott csak pályára lépni a felnőttcsapat, ráadásul csere nélkül, nem is maradt el a büntetés. A huszonnegyedik órában vagyunk, összefogásra lenne szükség, mert egész egyszerűen nincs csapat. Elsősorban edzőre volna szükség, mert én is csak ideiglenesen vállaltam ezt a feladatot, de ehhez fajta munkához egy igazi szakemberre van szükség. Csütörtökre rendkívüli közgyűlést hívtunk össze, ahol dönteni kell a folytatásról, ami ugyanis most van, az tarthatatlan!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!