Sport

2013.09.25. 12:57

A Nyírkarász nyert, az edző mégis távozik...

Nyírkarász -  Alig huszonnégy órával az a Gyulaháza elleni El Classico megnyerése után lemondott posztjáról Matyi András, a Nyírkarász játékos-edzője.

Nyírkarász -  Alig huszonnégy órával az a Gyulaháza elleni El Classico megnyerése után lemondott posztjáról Matyi András, a Nyírkarász játékos-edzője. Tény és való, a megyei másodosztályú futballcsapat csupán a derékhadhoz tartozik a Rakamaz-Takarék csoportban – egészen pontosan a tabella nyolcadik helyen táborozik. Noha a megye egyes kiesést követően sokan a közvetlen élmezőnybe várták a gárdát, a jelek szerint ennek az igénynek nehéz lesz megfelelni.

– Nem akarok sárdobálásba kezdeni az újságon keresztül, pedig lenne mit mondanom... – közölte a leköszönt Matyi András. – Elnézést kérek azoktól a vezetőktől, akik azt akarták hogy tovább csináljam. Legutóbb a szezon legfontosabb mérkőzését játszottuk, a Gyulaháza elleni örökrangadót, amelyre az ellenfelünk hibátlanul, öt győzelemmel érkezett. A szokásos kiállításunk ellenére, tíz emberrel is nyertünk a bajnokaspiráns ellen. Ezen a mérkőzésen a fiuk maximális erőbedobással, fegyelmezetten, és a taktikát tökéletesen megvalósítva futballoztak. Ilyen meccsekért érdemes edzősködni. Remélem hogy jó lelkiállapotba került a csapat, így távozásom nem fogja gátolni további sikeres szereplésüket. Hajrá fiuk további sok sikert!

KM-KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!