Sport

2013.09.06. 10:24

Négypontos presztízsmeccs a „hazai” nyitányon

A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata a Szolnokot fogadja ideiglenes otthonában, Ózdon.

A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata a Szolnokot fogadja ideiglenes otthonában, Ózdon.

Az első forduló után akár felelőtlenség is lehet ilyen kijelentést tenni, de biztosra vehető, hogy szombaton alsóházi mérkőzés vár a Nyíregyházi TK szuperligás csapatára. A Szolnok elleni hazai összecsapás ugyebár Ózdon esedékes, hiszen a szabolcsi megyeszékhelyen nincs olyan létesítmény, amely megfelelne a legmagasabb osztály kritériumainak.

A nyitányon a nyíregyháziak a bajnok Zalaegerszeg otthonában kezdtek 8–0-s vereséggel, a Szolnok otthonában kapott ki 6–2-re a BKV Előrétől. Vagyis mindkét oldalon az első győzelem a tét, és mivel várhatóan egymás riválisairól van szó, igazi négypontos ütközet vár a felekre Borsodban. Az NYTK tagjai közül korábban Szlovenszki Tibor, Finta Zoltán és Mogyorósi Péter is szerepelt az akkor még a sportág egyik fellegvárának számító Szolnokon, számukra külön presztízse is lesz a mérkőzésnek, amelyen újra bevethető az első fordulóban még távollévő hazai játékos, Hacker Dezső.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!